Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Βασικό ένστικτο 2 - iShow.gr
Βασικό ένστικτο 2 (Basic Instinct 2)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διάρκεια
114'
Συντελεστές
Υπόθεση

Ο Dr. Μάικλ Γκλας (Ντέιβιντ Μόρισεϋ) ανήκει σε έναν από τους κορυφαίους ψυχιάτρους στο χώρο του. Είναι χαρισματικός και επιτυχημένος. Διαθέτει μια αξιοζήλευτη καριέρα και φέρει ευρείας αναγνώρισης.
Όταν, όμως ο ντετέκτιβ Ρόϊ Γουόσμπερν (Ντέιβιντ Θιούλις) ζητάει από τον Γκλας να αναλάβει μια όμορφη και σαγηνευτική γυναίκα, η οποία έχει συνδεθεί με ένα μυστηριώδη θάνατο ενός διάσημου αθλητή, η ζωή του Γκλας αναστατώνεται.
Η γυναίκα που αμφισβητείται δεν είναι άλλη φυσικά από τη γνωστή Κάθριν Τρέϊμελ (Σ. Στόουν), μια διάσημη αμερικανίδα συγγραφέα ιστοριών εγκλήματος και μυστηρίου, της οποίας τα τρομερά και φρικαλέα μυθοπλαστικά εγκλήματα συμβαίνουν στην πραγματικότητα με τρομακτική συχνότητα. Η έλξη μεταξύ τους είναι άμεση και ο Γκλας σαγηνεύεται από την Κάθριν τόσο νοητικά, όσο και σαρκικά. Καθώς, όμως, σύντομα πιάνεται στον αποπλανητικό ιστό της, τα βασικά ένστικτα του Γκλας αποκαλύπτονται, ενώ τα επαγγελματικά όρια εξαλείφονται. Ο Γκλας παρασύρεται σε ένα ερωτικό και θανατηφόρο παιχνίδι, εκείνο της γάτας και του ποντικιού. Κι ενώ άνθρωποι γύρω του δολοφονούνται ο ένας μετά τον άλλον, μια θανατηφόρα μάχη ευφυίας επακολουθεί μεταξύ του Γκλας και της Κάθριν, για να οδηγηθούμε σε μια κλιμάκωση στην οποία ο Γκλας πρέπει να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο!

Παίζουν
Stan Collymore
Kevin Franks
Σάρον Στόουν
Catherine Tramell
Neil Maskell
Detective Ferguson
Ντέιβιντ Θιούλις
Roy Washburn
Jan Chappell
Solicitor
Ντέιβιντ Μόρισι
Michael Glass
Τέρενς Χάρβεϊ
Henry Rose
Χιου Ντάνσι
Adam Towers
Έλεν Τόμας
Prosecutor
Mark Sangster
Court Reporter One
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz