Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Έβερεστ - iShow.gr
Έβερεστ (Everest)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Θρίλερ
Περιπέτεια
Δραματική
Είδος
Περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής 2015
Διάρκεια
121'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους νέους Ευρωπαίους σκηνοθέτες, ο Μπαλτάζαρ Κορμάκουρ που, με τις ταινίες του έχει κατακτήσει και το εμπορικό Χόλιγουντ, έρχεται να μας αφηγηθεί κινηματογραφικά ακόμα έναν αγώνα επιβίωσης του ανθρώπου στην αφιλόξενη Φύση. Στην επικά δραματική, αληθινή ιστορία που κινηματογραφείται σε εκπληκτικό 3D δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Έβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. Αφιλόξενες συνθήκες. Κι όμως, εδώ κι έναν αιώνα, άνθρωποι ανά τον κόσμο, αναζητώντας κάποιο βαθύτερο νόημα στη ζωή τους, προσπαθούν να φτάσουν στην ψηλότερη κορυφή του πιο επικίνδυνου σημείου της Γης, του Έβερεστ. Ό,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που τους πυροδοτεί, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή, οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα.

Η ταινία βασίζεται στα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Έβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Ένας αγώνας επιβίωσης που αποτυπώνεται κινηματογραφικά σε μια επικών διαστάσεων περιπέτεια με πλάνα που κόβουν την ανάσα
Συμμετέχουν
Τζέικ Τζίλενχαλ
Scott Fischer
Elizabeth Debicki
Dr. Caroline Mackenzie
Κίρα Νάιτλι
Jan Hall
Ρόμπιν Ράιτ Πεν
Peach Weathers
Τζος Μπρόλιν
Beck Weathers
Σαμ Γουόρθινγκτον
Guy Cotter
Τζέισον Κλαρκ
Rob Hall
Clive Standen
Ed Viesturs
Έμιλι Γουάτσον
Helen Wilton
Μάικλ Κέλι
Jon Krakauer
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz