Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Doomsday - iShow.gr
Doomsday
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Επιστημονική Φαντασία
Περιπέτεια
Είδος
Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αγγλικής παραγωγής 2008
Διάρκεια
96'
Συντελεστές
Υπόθεση

Το ξέσπασμα ενός φονικού ιού στη Μ. Βρετανία, που αφαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, οδήγησε στην κατασκευή ενός τεράστιου τείχους για να εμποδίσει όσους είχαν μολυνθεί από το να εγκαταλείψουν τη χώρα προέλευσης του ιού, τη Σκωτία. Όσοι προσπάθησαν να αποδράσουν εκτελέστηκαν, ενώ το τείχος λειτουργούσε σαν φρούριο εξοπλισμένο με όπλα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να αποτρέπει τις απόπειρες απόδρασης. Η Σκωτία απομονώθηκε από τον υπόλοιπο κόσμο για πάντα. Όταν όμως εμφανίζεται ο φόβος νέας επιδημίας 30 χρόνια μετά, η κυβέρνηση στέλνει μια ομάδα ατόμων στην αποκλεισμένη περιοχή για να ανακτήσει τα ευρήματα ενός επιστήμονα. Κανένας δε γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από το τείχος. Αυτό που θα ανακαλύψουν ξεπερνά τα όρια της φαντασίας.

Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Ο Βρετανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Νιλ Μάρσαλ, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε τις ταινίες “Dog Soldiers” και “Η Κάθοδος”, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα στο θρίλερ. Η νέα του ταινία αναμένεται ως η πιο εντυπωσιακή και τρομακτική του δημιουργία.

Σκηνές έντονης δράσης και φαντασμαγορικά οπτικά εφέ ολοκληρώνουν την εκρηκτική αυτή περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας...

Συμμετέχουν
Μπομπ Χόσκινς
Bill Nelson
Μάλκολμ ΜακΝτάουελ
Dr. Marcus Kane
Ρόνα Μίτρα
Maj. Eden Sinclair
Άντριαν Λέστερ
Sgt. Norton
Caryn Peterson
Vagrant Girl
Adeola Ariyo
Nurse
Emma Cleasby
Katherine Sinclair
Christine Tomlinson
Young Eden Sinclair
Vernon Willemse
David / Gimp
Paul Hyett
Hot Dog Victim
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz