Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Δεσμοί οικογένειας - iShow.gr
Δεσμοί οικογένειας (It Runs in the Family)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κοινωνική
Είδος
Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2003
Διάρκεια
101'
Συντελεστές
Υπόθεση
Κάποιες οικογένειες μπορούν και ξεπερνούν τα πάντα! Ως πατέρας, γιος και σύζυγος, ο Άλεξ Κρόμπεργκ είναι ένας άνδρας εγκλωβισμένος. Την ίδια στιγμή, που κάνει τα πάντα για να μην επαναλάβει τα λάθη του πατέρα του Μίτσελ, βρίσκει τον εαυτό του να παλεύει με τα δικά του λάθη, τα οποία έχει άθελα του περάσει και στους γιους του! Μέσα από αστείες αλλά και δραματικές καταστάσεις, ο Άλεξ ανακαλύπτει τους γεμάτους αγάπη, πολύπλοκους, παράλογους αλλά πάνω απ’όλα άρρηκτους δεσμούς της οικογένειας. Κάποιες οικογένειες μπορούν και ξεπερνούν τα πάντα!
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η ταινία αυτή είναι «υπόθεση της οικογένειας Ντάγκλας» καθώς για πρώτη φορά συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη 3 γενιές Ντάγκλας.
Παππούς Κέρκ (Τιμητικό Όσκαρ για τα 50 χρόνια προσφοράς του στον κινηματογράφο, 1995), γιος Μάικλ (Βραβείο A’ Ανδρικού Ρόλου το 1987 για την ταινία «Wall Street»), εγγονός Κάμερον.
Στην ταινία όμως εμφανίζεται και η πρώην σύζυγος του Κερκ Ντάγκλας και μητέρα του Μάικλ, Νταϊάν Ντιλ. Αν και χωρισμένοι για περισσότερο από 50 χρόνια, οι πρώην σύζυγοι στην ταινία υποδύονται το ζευγάρι.
Συμμετέχουν
Μάικλ Ντάγκλας
Alex Gromberg
Κερκ Ντάγκλας
Mitchell Gromberg
Ρόρι Κάλκιν
Eli Gromberg
Κάμερον Ντάγκλας
Asher Gromberg
Diana Douglas
Evelyn Gromberg
Μισέλ Μόναγκαν
Peg Maloney
Τζέφρι Άρεντ
Malik
Sarita Choudhury
Suzie
Irene Gorovaia
Abby Staley
Άνι Γκόλντεν
Deb
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz