Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Chappie - iShow.gr
Chappie
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Επιστημονική Φαντασία
Θρίλερ
Δράσης
Είδος
Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2015
Διάρκεια
120'
Συντελεστές
Υπόθεση
Μετά την απαγωγή του από δυο εγκληματίες με το που γεννήθηκε, ο Chappie υιοθετείται από μία παράξενη και δυσλειτουργική οικογένεια. Ο Chappie είναι παιδί θαύμα. Παρεμπιπτόντως, είναι ρομπότ.

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
O ταλαντούχος Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp (District 9, Elysium) επιστρέφει με το Chappie, μια φιλόδοξη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πολύ ενδιαφέρον καστ και μία ιδιαίτερα πρωτότυπη ιστορία (εμπνευσμένη από ταινία μικρού μήκους του δημιουργού με τίτλο Tetra Vaal). Στην ταινία παίζουν οι Sigourney Weaver (Alien) και Hugh Jackman (X-Men), ενώ ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley (District 9, Elysium), δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο.

Το καστ συμπληρώνουν ο Dev Patel (Slumdog Millionaire) και το rap & rave δίδυμο των Ninja και Yolandi Visser (γνωστοί στους μουσικόφιλους ως Die Antwoord) σε γκανγκστερικούς ρόλους.
Συμμετέχουν
Σάρλτο Κόπλεϊ
Chappie
Ντεβ Πάτελ
Deon Wilson
undefined undefined
Ninja
Yo-Landi Visser
Yolandi
Χοσέ Πάμπλο Καντίλο
Yankie (Amerika)
Hugh Jackman
Vincent Moore
Σιγκούρνι Γουίβερ
Michelle Bradley
Brandon Auret
Hippo
Johnny Selema
Pitbull
Anderson Cooper
ο ίδιος
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz