Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Elles - iShow.gr
Elles
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ερωτική
Κοινωνική
Δραματική
Είδος
Κοινωνικό δράμα γαλλικής, πολωνικής και γερμανικής συμπαραγωγής 2011
Διάρκεια
96'
Συντελεστές
Υπόθεση
Η Αν (Ζιλιέτ Μπινός) που ζει στο Παρίσι, είναι μητέρα δύο παιδιών και εργάζεται ως ρεπόρτερ στο περιοδικό ELLE, ετοιμάζει ένα άρθρο για το φαινόμενο της φοιτητικής πορνείας. Οι έρευνές της θα την οδηγήσουν σε δύο ανεξάρτητες νεαρές κοπέλες, την Αλισιά (Τζοάνα Κούλιγκ) και την Σαρλότ (Αναΐς Ντεμουστιέ), και οι συναντήσεις μαζί τους θα την κάνουν να αμφισβητήσει τις πιο βαθιές πεποιθήσεις της για το χρήμα, την οικογένεια και το σεξ.
Trailer
Πληροφορίες
Μια Προκλητική Εξερεύνηση Της Γυναικείας Σεξουαλικότητας
Στις 26 Απριλίου στους κινηματογράφους από την VIDEORAMA FILMS με την υποστήριξη της AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑΣ

Είναι γεγονός ότι οι νεαρές φοιτήτριες καταφεύγουν στην πορνεία για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το θέμα αντιμετωπίζεται άλλοτε με ηθική αποδοκιμασία και άλλοτε με ηδονοβλεπτική περιέργεια. Το σεξ σε όλες του τις μορφές πουλάει. Στις σελίδες των περιοδικών συναντάμε διαφημίσεις από αμέτρητα αντικείμενα που ξυπνούν την επιθυμία του καταναλωτή. Βλέπουμε τις γυναίκες να παρουσιάζονται ως αντικείμενα του σεξ. Παράλληλα διαβάζουμε βαρυσήμαντα, ηθικοπλαστικά άρθρα τα οποία καταδικάζουν αλλά ταυτόχρονα γοητεύονται από αυτές τις γυναίκες που πουλάνε το κορμί τους για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους.

Θελήσαμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα της φοιτητικής πορνείας μέσα από διαφορετικές γυναικείες οπτικές γωνίες. Μία καταξιωμένη και ευκατάστατη δημοσιογράφος, η Αν, παίρνει συνέντευξη από δύο φοιτήτριες, δύο κορίτσια που θέλουν να βελτιώσουν την κοινωνική τους κατάσταση και που χρηματοδοτούν τις σπουδές τους μέσω της πορνείας. Οι πελάτες αυτών των κοριτσιών είναι συχνά οι σύζυγοι ευκατάστατων γυναικών σαν την Αν. Μετά από αυτή της την έρευνα, η δημοσιογράφος θα αλλάξει οριστικά τον τρόπο με τον οποίον έβλεπε τις προσωπικές της επιθυμίες. Θελήσαμε να εξερευνήσουμε αυτές τις επιθυμίες και από τις δύο πλευρές, χωρίς να ασκήσουμε καμία κριτική.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Συμμετέχουν
Juliette Binoche
Anne
Αναΐς Ντεμουστιέρ
Charlotte
Τζοάννα Κούλιγκ
Alicja
Λουί-Ντο Λένκεσεν
Patrick
Krystyna Janda
La mère d'Anne
Αντρέι Τσίρα
Le client sadique
François Civil
Florent
Valérie Dréville
La mère de Charlotte
Jean-Louis Coulloc'h
Le père de Charlotte
Arthur Moncla
Thomas
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz