Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Θάνος Πετρέλης, Χριστίνα Κολέτσα και Ηλίας Βρεττός στο Romeo - iShow.gr
Θάνος Πετρέλης, Χριστίνα Κολέτσα και Ηλίας Βρεττός στο Romeo
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πίστες
Πίστα
Υπόθεση
Το ROMEO ανοίγει τις πόρτες του για τη χειμερινή σεζόν. Θάνος Πετρέλης , Χριστίνα Κολέτσα , Ηλίας Βρεττός. Τρία δυνατά ονόματα βάζουν δυναμίτη στην νυχτερινή Αθήνα!
Πληροφορίες
Θάνος Πετρέλης , Χριστίνα Κολέτσα , Ηλίας Βρεττός. Τρία δυνατά ονόματα βάζουν δυναμίτη στην νυχτερινή Αθήνα!

Ο Θάνος Πετρέλης επιστρέφει δυναμικά στην Αθηναική Διασκέδαση! Είναι κόκκινο ; Κι όμως..στα κόκκινα ανεβάζει το κέφι ο Θάνος Πετρέλης αυτό το χειμώνα στο Romeo. Μαζί του η Χριστίνα Κολέτσα και ο Ηλίας Βρεττός. Μετά από μία mini απουσία ο τραγουδιστής που μας έκανε να ερωτευτούμε με επιτυχίες όπως ”Το αίμα μου είχε το χρώμα του ουρανού”, ”Κερνάω”, ”Κάντο αν μ αγαπάς” (με τη Δέσποινα Βανδή), ”Δεν έχω μάτια για άλλη” επιστρέφει πάλι κοντά μας. Οι φανατικοί του Θάνου δεν θα έχουν μάτια για άλλο σχήμα αυτό το χειμώνα.

To Romeo Plus, έβαλε τα καλά του για να υποδεχτεί το σχήμα Πετρέλης-Κολέτσα-Βρεττός και απ’ότι φάνηκε απ την πρεμιέρα υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκέδασης.Η εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα θα σας μαγέψει με την εμφάνιση της και θα σας καθηλώσει με παλιές και νέες της επιτυχίες.Το τρίο της διασκέδασης σας συμπληρώνει ο ταλαντούχος Ηλίας Βρεττός που αναμένεται να συγκεντρώσει τα γυναικεία βλέμματα κάθε ηλικίας.

Εμείς,θα κάνουμε σίγουρα πολλές εμφανίσεις μας στο Romeo..Περιμένουμε να σας δούμε σε κάποιο απ τα τραπέζια του μαγαζιού!
Παίζουν
Θάνος Πετρέλης
Χριστίνα Κολέτσα
Ηλίας Βρεττός
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz