Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Έρωτας και… τίποτα άλλο - iShow.gr
Έρωτας και… τίποτα άλλο (Anything Else)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αισθηματική κωμωδία
Είδος
Αισθηματική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2003.
Διάρκεια
108'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ένας εξηντάρης καθηγητής, πρώην συγγραφέας κωμικών σκετς, επιθυμεί να επιστρέψει στο συγγραφικό του επάγγελμα και γίνεται μέντορας του νεαρού και φιλόδοξου συγγραφέα Τζέρι Φοκ. Στις συμβουλές που δίνει ο Ντέιβιντ στον Τζέρι είναι και ορισμένες που αφορούν τη σχέση του με την Αμάντα.
Η Αμάντα είναι μια ατίθαση κοπέλα, ηθοποιός στο επάγγελμα, φαινομενικά αθώα, αλλά στην πραγματικότητα άπιστη, έτοιμη να τον εκμεταλλευτεί.
Πλάι στη σχέση του Τζέρι με την Αμάντα αναπτύσσεται κι εκείνη του Τζέρι με τον ατζαμή πράκτορά του, που συνέχεια του δίνει άσχετες συμβουλές χωρίς ποτέ να του εξασφαλίζει δουλειά, καθώς και η σχέση του Τζέρι με την Πόλα, μητέρα της Αμάντα, που η τελευταία την εγκαθιστά δήθεν προσωρινά και με το έτσι θέλω, στο μικρό τους διαμέρισμα.
Ο Ντέιβιντ, από την άλλη μεριά, βλέπει παντού οπαδούς του αντισημιτισμού έτοιμους να τον σκοτώσουν, μ' αποτέλεσμα αυτή η εμμονή του, να τον οδηγήσει να προσφέρει στον Τζέρι όπλο για την προστασία του.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο ώριμος πια Γούντι Άλεν, επιμένει στο αγαπημένο του Μανχάταν και χτίζει τους χαρακτήρες του με έμπνευση και πρωτοτυπία.
Πάντα εσωστρεφής και εξομολογητικός συνδυάζει τον γνώριμο πια προβληματισμό του γύρω από τις σχέσεις με πιο διασκεδαστικές πινελιές και απολαυστικά λεκτικά γκάγκς.
Εξαιρετικός στον ρόλο του ημιπαράφρονα Ντέιβιντ, (που έχει πάντα κάτι σοφό να πει), πλαισιώνεται από τον Τζέισον Μπίγκς, στον ρόλο του μπερδεμένου, φιλόδοξου συγγραφέα και την Κριστίνα Ρίτσι, άριστη και μπριόζα ως θηλυκό αρπαχτικό.
Μια από τις πιο ολοκληρωμένες ταινίες του Γούντι της τελευταίας περιόδου.
Συμμετέχουν
Γούντι Άλλεν
David Dobel
Τζέισον Μπιγκς
Jerry Falk
Fisher Stevens
Manager
Άντονι Arkin
Pip's Comic
Ντάνι Ντε Βίτο
Harvey Wexler
Κριστίνα Ρίτσι
Amanda Chase
Καντί Στρίκλαντ
Brooke
Τζίμι Φάλον
Bob
Diana Krall
η ίδια
Γουΐλιαμ Χιλ
Psychiatrist
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz