Αναζήτηση
Το τρίγωνο των Bερμούδων - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Το τρίγωνο των Bερμούδων - iShow.gr
Είδος
Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2005.
Διάρκεια
238'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Σειρά χωρίς επεισόδια
Ξένη Ταινία
Περιπέτεια

Ο επιχειρηματίας Έρικ Μπένιρολ βρίσκεται σε απόγνωση. Τον τελευταίο καιρό αρκετά από τα εμπορικά του πλοία δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. Κι αυτό γιατί εξαφανίστηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων!
Απελπισμένος αλλά και αποφασισμένος να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια, ο Έρικ διαθέτει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και μισθώνει πλήρωμα εμπειρογνωμόνων. Έτσι ένας δημοσιογράφος, ένας ωκεανολόγος, ένας φυσικός επιστήμονας και ένας «ψυχικός» τον συνοδεύουν στην «στοιχειωμένη» περιοχή για να ερευνήσουν το φαινόμενο και να ρίξουν φως στο μυστήριο.
Όμως η αναζήτηση της αλήθειας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια των ερευνών, τα μέλη της ομάδας θα γίνουν μάρτυρες «αλλόκοτων» συμβάντων ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές που οι ζωές τους θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο. Ίσως, τελικά, να πρέπει απλά να εγκαταλείψουν τις έρευνες. Ίσως να αναζητούν κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν. Ίσως η αλήθεια να ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία...

Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Μια εντυπωσιακή κινηματογραφική ξενάγηση στο περίφημο Τρίγωνο των Βερμούδων, που κέρδισε το βραβείο ΕΜΜΥ καλύτερων οπτικών εφέ και το βραβείο Saturn καλύτερης τηλεοπτικής παρουσίασης από την Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films.

Συμμετέχουν
Έρικ Στολτς
Howard Thomas
Κάθριν Μπελ
Emily Patterson
Λου Ντάιαμοντ Φίλιπς
Meeno Paloma
Μπρους Ντέιβισον
Stan Lathem
Μάικλ E. Rodgers
Bruce Geller (ως Michael Rodgers)
Σαμ Νιλ
Eric Benerall
Lisa Brenner
Helen Paloma
Τζον Sloan
Aron Ackerman
Τσαρλς Μάρτιν Σμιθ
Captain Jay
Barrie Ingham
Doug Weist
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551