Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Η κοντέσσα της Σαγκάης - iShow.gr
Η κοντέσσα της Σαγκάης (The White Countess)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Δραματική
Είδος
Δραματική ταινία βρετανικής, αμερικανικής, γερμανικής, κινεζικής συμπαραγωγής 2005
Διάρκεια
124'
Συντελεστές
Υπόθεση
Σαγκάη, 1936, το σταυροδρόμι επιχειρηματικών και πολιτικών δράσεων, αλλά και κουλτούρας του υποκόσμου. Δύο άνθρωποι συναντιούνται και αναπτύσσουν έναν ισχυρό δεσμό λίγο πριν την Ιαπωνική εισβολή.

Η Σοφία Μπελίνσκι είναι ρωσίδα αριστοκράτισσα, χήρα και πολιτική πρόσφυγας, που αναγκάζεται να εργαστεί ως συνοδός κυρίων για να συντηρήσει τη 10χρονη κόρη της αλλά και την οικογένεια του άντρα της, που ζουν εξαθλιωμένοι σε ένα μικρό διαμέρισμα. Οι συγγενείς της, ενώ την περιφρονούν για τον τρόπο με τον οποίο κερδίζει χρήματα και την εμποδίζουν από το να έχει οποιαδήποτε σχέση με το παιδί της, δέχονται τα χρήματα, που τους προσφέρει.

Ο Τοντ Τζάκσον είναι αμερικανός πρώην διπλωμάτης, ο οποίος έχει χάσει την οικογένεια, την όραση και την πίστη του στη ζωή. Η γνωριμία και η φιλία του με έναν μυστηριώδη και με μεγάλη επιρροή Ιάπωνα «επιχειρηματία», θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του και μαζί θα ανοίξουν ένα μπαρ, στο οποίο η Σοφία θα πιάσει δουλειά. Η γνωριμία του Τοντ με τη Σοφία, μοιραία, με απρόβλεπτα αποτελέσματα…
Φωτογραφίες
Συμμετέχουν
Νατάσα Ρίτσαρντσον
Countess Sofia Belinskya
Λιν Ρέντγκρεϊβ
Olga Belinskya
Madeleine Potter
Grushenka
Madeleine Daly
Katya
Τζον Γουντ
Prince Peter Belinsky
Βανέσα Ρεντγκρέϊβ
Princess Vera Belinskya
Άλαν Κόρντουνερ
Samuel Feinstein
Timur Engalychev
Feinstein Child
Lucy Sutton
Feinstein Child
Amir Maimon
Feinstein Child
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz