Αναζήτηση
Άγνωστος κόσμος - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Άγνωστος κόσμος - iShow.gr
Είδος
Περιπέτεια εποχής, αμερικανικής παραγωγής 2006
Διάρκεια
127'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Περιπέτεια
Εποχής
Έτος 1607. Κατά τη διάρκεια του αποικισμού της Βόρειας Αμερικής από τους Άγγλους, ο Τζον Σμιθ αποχωρεί από το οχυρό Τζεϊμστάουν για να εξερευνήσει καινούριες περιοχές και να εμπορευθεί με τις φυλές των ιθαγενών που πρόκειται να συναντήσει. Παρόλα αυτά, ο ίδιος και οι άνδρες του πέφτουν σε ενέδρα, πιάνονται αιχμάλωτοι και την τελευταία στιγμή γλιτώνουν τη θανάτωση λόγω της σωτήριας επέμβασης της Ποκαχόντας, κόρης του αρχηγού της φυλής. Ο έρωτας ανάμεσα στον Τζον Σμιθ και την Ποκαχόντας είναι κεραυνοβόλος, Η νεαρή ινδιάνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει πίσω στο οχυρό. Όταν επιστρέφουν στην Τζεϊμστάουν, ο νεαρός εξερευνητής προάγεται σε διοικητή του οχυρού όμως παρατηρεί πως οι άποικοι υποφέρουν από την πείνα. Για μια ακόμη φορά η Ποκαχόντας θα σώσει την κατάσταση φροντίζοντας για την αποστολή προμηθειών, γεγονός που δυσαρεστεί ιδιαίτερα τους δικούς της ανθρώπους.
Καθώς οι Ινδιάνοι συνειδητοποιούν πως οι άποικοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη γη τους, επιτίθενται στο οχυρό με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να αναγκαστούν να κρατήσουν την Ποκαχόντας ως όμηρο για να σώσουν τις οικογένειές τους από την μανία των ιθαγενών. Ο Τζον Σμιθ, που ήταν αντίθετος μ’ αυτή την απόφαση, καθαιρείται από το αξίωμα του διοικητή του οχυρού και παίρνει εντολή να επιστρέψει στην Αγγλία. Σίγουρος πως δεν θα ξαναδεί την Ποκαχόντας και πιστεύοντας πως έτσι θα την βοηθήσει να τον ξεπεράσει, προτού αναχωρήσει, παραγγέλνει σ’ έναν φίλο του να διαβιβάσει στη νεαρή ινδιάνα πως, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το πλοίο βούλιαξε και ο ίδιος πνίγηκε.
Όταν μετά από καιρό, ο εύπορος καπνοπαραγωγός Τζον Ρολφ καταφθάνει στο Νέο Κόσμο γνωρίζεται με την Ποκαχόντας, που τώρα πια ζει ανάμεσα στους αποίκους, ασπαζόμενη τα έθιμά και τη θρησκεία τους. Ο Ρολφ θα την ερωτευθεί και θα παντρευτούν όμως, λίγο αργότερα, η Ποκαχόντας θα μάθει πως ο Τζον Σμιθ είναι ακόμη ζωντανός. Τώρα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραμείνει με τον Ρολφ ή θα ακούσει τη φωνή της καρδιάς της...
Trailer
Φωτογραφίες
Πότε προβάλλεται
Αύριο, στις 18:50
Συμμετέχουν
Κόλιν Φάρελ
Captain Smith
Κουριάνκα Κίλτσερ
Pocahontas
Κρίστοφερ Πλάμερ
Captain Newport
Κρίστιαν Μπέιλ
John Rolfe
Ντέιβιντ Θιούλις
Wingfield
Όγκαστ Σέλενμπεργκ
Powhatan
Ουές Στάντι
Opechancanough
Yorick van Wageningen
Captain Argall
Ραούλ Τρουίγιο
Tomocomo
Μάικλ Greyeyes
Rupwew
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551