Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Extreme makeover: Home Edition - iShow.gr
Extreme makeover: Home Edition
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ριάλιτι
Είδος
Reality show, αμερικανικής παραγωγής 2008.
Κύκλοι
2
3
6
Πληροφορίες
Μια ταλαιπωρημένη οικογένεια, ένα σπίτι που χρειάζεται επειγόντως ανανέωση, μια ομάδα αποφασιστικών και ταλαντούχων σχεδιαστών και μια προθεσμία επτά ημερών… να ποια είναι τα βασικά συστατικά του επιτυχημένου αυτού reality show, που έχει στο ενεργητικό του 2 βραβεία EMMY.

Ο γοητευτικός παρουσιαστής Τάι Πένινγκτον και οι συνεργάτες του (ικανότατοι αρχιτέκτονες εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, διακοσμητές, επιπλοποιοί, τεχνίτες) αναλαμβάνουν κάθε φορά να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία το σπίτι που έχει επιλεγεί από τους υπεύθυνους της εκπομπής και μάλιστα μέσα σε μία μόλις βδομάδα (ενώ μια παρόμοια διαδικασία ανακαίνισης απαιτεί τουλάχιστον τρεις μήνες). Μη φανταστείτε ότι μιλάμε για ένα απλό βάψιμο των τοίχων. Οι ειδικοί μας γκρεμίζουν μεσοτοιχίες, χτίζουν δεύτερους ορόφους, κατασκευάζουν ακόμη και πισίνες. Σαν αποτέλεσμα, οι απόντες σε όλη τη διάρκεια των εργασιών κάτοικοι του σπιτιού, να αντικρίζουν επιστρέφοντας ένα σπιτικό που δεν είχαν δει ποτέ ούτε στα όνειρά τους…

Στον 5ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, ο Τάι Πένινγκτον και οι εφευρετικοί του συνεργάτες επισκέπτονται πολιτείες των ΗΠΑ που δεν είχε ως τώρα φτάσει το πολυπληθές συνεργείο της εκπομπής, ξεκινώντας από τη μακρινή, εξωτική Χαβάη. Αυτός ο κύκλος επιφυλάσσει ακόμη πιο εντυπωσιακές ανακαινίσεις σπιτιών για οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, ενώ η οικολογική συνείδηση ‘πρωταγωνιστεί’ σε όλα τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε. «Σεβασμός στο περιβάλλον»: αυτό είναι το σύνθημα των υπεύθυνων του Extreme Makeover: Home Edition για την 5η σεζόν. Μέσα σε 7 μόλις μέρες, μεταμορφώνουν κατοικίες ή τις χτίζουν εκ του μηδενός χρησιμοποιώντας τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον, συχνά ανακυκλώσιμα, υλικά.

Συμμετέχουν
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz