Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Γονείς της συμφοράς - iShow.gr
Γονείς της συμφοράς (Meet the parents: Little Fockers)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2010
Διάρκεια
98'
Συντελεστές
Υπόθεση
Η οικογένεια της Συμφοράς όμως δεν απαρτίζεται πλέον μονάχα από τα μέλη εκείνα που ξέραμε και αγαπήσαμε για το γέλιο που μας χάρισαν στις δύο προηγούμενες ταινίες. Τώρα υπάρχουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, ενώ έχει προστεθεί κι ένας ακόμα ερωτοχτυπημένος πρώην κι έτσι, η προσπάθεια του Γαμπρού να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πατέρα φαμίλια και να λάβει το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Παρεξηγήσεις, κατασκοπείες, ανατροπές κι "επικίνδυνες" αποστολές σε μια ταινία με ακόμα περισσότερο γέλιο και λεκτικά γκανγκ!

O Γαμπρός της Συμφοράς-ο σούπερ σταρ της κωμωδίας Μπεν Στίλερ-, δέκα χρόνια μετά την πρώτη τεράστια εμπορική επιτυχία, βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τα πολυαγαπημένα του Πεθερικά της Συμφοράς κι ειδικότερα με τον πεθερό του-στο ρόλο ο πάντα απολαυστικός Ρόμπερτ Ντε Νίρο-, με τον οποίο έχει, ως γνωστόν, οριακά ανεκτές σχέσεις… Τη σκηνοθεσία υπογράφει ένας από τους καλύτερους στο είδος της κωμωδίας και των κομεντί, ο Πολ Βάις (Για Ένα Αγόρι, Ποιος Είναι το Αφεντικό).
Συμμετέχουν
Μπεν Στίλερ
Greg Focker
Όουεν Γουίλσον
Kevin Rawley
Ντάστιν Χόφμαν
Bernie Focker
Ρέιβεν Σιμόν
Tamyra
Τέρι Πόλο
Pamela Byrnes-Focker
Μπάρμπαρα Στρέιζαντ
Rozalin Focker
Μπλάιθ Ντάνερ
Dina Byrnes
Τζέσικα Άλμπα
Λόρα Ντερν
The Headmistress
Χάρβει Καιτέλ
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz