Αναζήτηση
Ώρα Μουντιάλ - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ώρα Μουντιάλ - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Ζωντανή, αθλητική εκπομπή με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο. Τα καλύτερα γκολ, οι αμφισβητούμενες φάσεις, οι ανατροπές, το κοντράστ συναισθημάτων, το παρασκήνιο, ο παλμός των φιλάθλων, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις και πλάνα από το Κατάρ.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Βασίλης Σαμπράκος στην πιο μουντιαλική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, θα παρουσιάζουν καθημερινά ένα post game show με highlights και δηλώσεις από όλους τους αγώνες, αλλά και ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους του ΑΝΤ1 στο Κατάρ, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Σωτήρη Κωσταβάρα.

Στο στούντιο, θα φιλοξενούνται ζωντανά σημαντικοί προσκεκλημένοι από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, οι οποίοι θα σχολιάζουν τους αγώνες και θα καταθέτουν τα προγνωστικά τους για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Επίσης, στην «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» θα υπάρχουν αναλύσεις των αγώνων της ημέρας με special graphics και advanced statistics, παρουσίαση όλων των παιχνιδιών της επόμενης ημέρας, αλλά και ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους στο Κατάρ, Αλέξανδρο Τρίγκα και Βασίλη Τεμπέλη του SPORT24, που θα μας μεταφέρουν το εορταστικό κλίμα από τον χώρο του Fan Festival στη Ντόχα, εκεί όπου χιλιάδες φίλαθλοι θα παρακολουθούν τους αγώνες σε γιγαντοοθόνες και θα ζουν τον παλμό του Μουντιάλ.  

Τέλος, στην «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» θα φιλοξενούνται αποκλειστικές συνεντεύξεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θα βρίσκονται στο Κατάρ και αποκλειστικές εικόνες από τις προπονήσεις των ομάδων.

Στέφανος Αβραμίδης
Βασίλης Σαμπράκος
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Αλέξης Σπυρόπουλος
Σωτήρης Κωσταβάρας
Μιχάλης Τσόχος
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551