Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Έρωτας αλά Ισπανικά - iShow.gr
Έρωτας αλά Ισπανικά (Spanish affair - Ocho apellidos vascos)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία ισπανικής παραγωγής 2014
Διάρκεια
98'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ένας θερμόαιμος Ισπανός (ο Ραφαέλ), θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διεκδικήσει την καρδιά της γυναίκας των ονείρων του (της Αμάια), την οποία κερδίζει –αλλά και χάνει– μέσα σε μόλις μία φλογερή βραδιά. Δύο έντονες προσωπικότητες που δεν έχουν μάθει να κάνουν πίσω στα θέλω τους, έχουν μόλις τρεις μέρες για να πεισθούν ότι ο ένας είναι το ιδανικό άλλο μισό του άλλου.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
H κωμωδία-φαινόμενο! H μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ισπανία όλων των εποχών, που μέχρι στιγμής την έχουν δει περισσότεροι από 9.500.000 θεατές, μόνο στην χώρα παραγωγής της με συνολικές εισπράξεις περισσότερες από 60.000.000 Ευρώ. Μια απίστευτη opposites-attract κωμωδία, που έρχεται στις 31 ΙΟΥΛΙΟΥ στα θερινά σινεμά από τη #weirdwave

Η πιο δροσερή ερωτική κωμωδία του καλοκαιριού, που επιβεβαιώνει με χιούμορ και ευαισθησία, πως όσο πιο έντονες είναι οι διαφορές στα ζευγάρια, τόσο πιο μεγάλη έλξη υπάρχει.

Η άνευ προηγουμένου εμπορική επιτυχία της ταινίας στην Ισπανία (που κυκλοφόρησε σε διανομή UNIVERSAL), αλλά και οι διεθνείς πωλήσεις της σε όλο τον κόσμο, οδήγησαν τους παραγωγούς να ανακοινώσουν το σίκουελ της ταινίας που αναμένεται για το 2015.

Συμμετέχουν
Clara Lago
Amaia
Dani Rovira
Rafa
Carmen Machi
Merche
Κάρα Ελεγιάλντε
Koldo
Αλμπέρτο Λόπεζ
Joaquín
Alfonso Sánchez
Curro
Aitor Mazo
Padre Naxio
Abel Mora
Pedro
Aitziber Garmendia
Iratxe
Miriam Cabeza
Edurne
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz