Αναζήτηση
Chef στον αέρα - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Chef στον αέρα - iShow.gr
Είδος
Εκπομπή μαγειρικής
Συντελεστές
Άλλοι συντελεστές
Ζένια Αναστασιάδου
Αρχισυνταξία
Αρετή Βαρδάκη
Αρχισυνταξία
Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Διεύθυνση Φωτογραφίας
Πάνος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία έως καλοκαίρι 2012
Ηλίας Πέτσας
Διεύθυνση παραγωγής από Οκτώβρη 2012
Αλέξανδρος Δρακάτος
Διεύθυνση παραγωγής έως καλοκαίρι 2012
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Ενημερωτική εκπομπή
Ψυχαγωγική εκπομπή
Talent show
Μαγειρική
«Chef στον αέρα» μια εκπομπή γεύσεων πληροφοριών και εικόνων από ανθρώπους που έχουν πάθος με το φαγητό και τη γαστρονομία έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε κάθε επεισόδιο ένας διαφορετικός καταξιωμένος chef αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Ο καλεσμένος μαγειρεύει δύο με τρεις συνταγές, έχοντας ως βοηθό την παρουσιάστρια.
Οι συνταγές είναι πρωτότυπες, υγιεινές, δημιουργικές και πάνω απ΄όλα είναι εφικτό να παρασκευαστούν σε κάθε κουζίνα.
Πληροφορίες
Σεζόν 2012 - 2013

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” ξεκινάει τον φετινό κύκλο επεισοδίων από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΙ με ανανεωμένη κουζίνα και την Ελένη Ψυχούλη ορεξάτη όσο ποτέ, με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18.00.

Η παρέα στην κουζίνα μεγαλώνει φέτος και οι καλεσμένοι της Ελένης είναι δύο ή και τρεις ανά επεισόδιο! Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.
Φέτος δίνουν περισσότερη έμφαση στην οικονομία, στην ανακύκλωση, στις καλές και προσιτές πρώτες ύλες και κυρίως σε προτάσεις που λύνουν τα χέρια στην κουζίνα!
Και προτρέπουν: Μαγειρέψτε! Είναι μεταδοτικό!


Σεζόν 2011 - 2012

Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.
Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.


Σεζόν 2010 - 2011

Η εκπομπή «Chef στον αέρα» με παρουσιάστρια την Ελένη Ψυχούλη θα προβάλλεται καθημερινά και έρχεται για να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για γνώσεις γύρω από τη γαστρονομία, αλλά συγχρόνως να τέρψει και όσους παρακολουθούν εκπομπές μαγειρικής για το λαχταριστό θέαμα του φαγητού και μόνο!

Η εκπομπή «Chef στον αέρα» είναι ένας καθημερινός οδηγός για τον τηλεθεατή, που ενδιαφέρεται να επιτύχει ποιότητα ζωής και διατροφής σε οικονομικά και εφικτά πλαίσια.
Σημαντικός άξονας της εκπομπής είναι η έννοια της οικιακής οικονομίας, ένα θέμα επίκαιρο που «καίει» τους τηλεθεατές, τόσο για την οικονομία του νοικοκυριού, αλλά και για τα οικολογικά θέματα του πλανήτη.

Η Ελένη Ψυχούλη, δυναμική, ανατρεπτική, ετοιμόλογη και γνώστρια του αντικειμένου, περνάει με ευκολία από τον ρόλο της οικοδέσποινας στο ρόλο του βοηθού σεφ, αλλά μπαίνει και στη θέση του τηλεθεατή που θέλει με εύκολο και γρήγορο τρόπο να γίνει ο σεφ της ζωής του!

Οι καλύτεροι της Ελληνικής γαστρονομίας έρχονται στον ΣΚΑΪ.

Συμμετέχουν
Ελένη Ψυχούλη
Παρουσίαση - Επιμέλεια εκπομπής
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551