Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
The Following - iShow.gr
The Following
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Θρίλερ
Δραματική
Είδος
Αστυνομική σειρά θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2013
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
Υπόθεση
Ο Kevin Bacon ερμηνεύει μοναδικά τον Ryan Hardy, έναν πρώην πράκτορα του FBI. Η ιστορία ξεκινά όταν ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος Joe Carroll, που υποδύεται ο James Purefoy, δραπετεύει την παραμονή της εκτέλεσής του από την πτέρυγα των μελλοθανάτων και ξεκινά μια νέα σειρά δολοφονιών. Το FBI αποφασίζει να καλέσει τον Ryan Hardy ως σύμβουλο στην υπόθεση, καθώς ήταν εκείνος που τον είχε συλλάβει 9 χρόνια πριν.

Η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον Ryan Hardy και το FBI, καθώς προκαλούνται από τον ολοένα αυξανόμενο ιστό των δολοφονιών γύρω τους, που ελέγχεται από τον ιδιοφυή και ύπουλο Joe Carroll, που ονειρεύεται να γράψει ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Ryan Hardy. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του, ο Joe Carroll έχτισε, με την βοήθεια του διαδικτύου, ένα social network από ακολούθους και μιμητές, πρόθυμους να εκτελέσουν κάθε φονική επιθυμία του.

Στον πρώην πράκτορα θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να συλλάβει τον Joe Carroll, καθώς θα έρχεται αντιμέτωπος όχι με έναν, αλλά με μια ολόκληρη αίρεση κατά συρροή δολοφόνων.

Βίαιοι φόνοι, αιματηροί θάνατοι με ευρηματικούς, αποτρόπαιους τρόπους, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της σειράς.

Πληροφορίες
Το FBI εκτιμά ότι υπάρχουν σήμερα πάνω από 300 ενεργοί κατά συρροή δολοφόνοι στις ΗΠΑ. Τι θα συνέβαινε αλήθεια αν αυτοί οι δολοφόνοι είχαν έναν τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους; Τι θα συνέβαινε αν ένας ψυχωτικός serial killer τους έφερνε σε επαφή; Αν τους ενεργοποιούσε τον έναν μετά τον άλλο; Όλες οι απαντήσεις έρχονται από τις 4 Φεβρουαρίου στη Nova, την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, μέσα από τη συναρπαστική σειρά «The Following».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε πρόσφατα στην Αμερική, προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αν αναλογιστεί κανείς ότι το παρακολούθησαν συνολικά 10,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen.Συμμετέχουν
Κέβιν Μπέικον
Ryan Hardy (10 επεισόδια, 2013)
Τζέιμς Πιούρφοϊ
Joe Carroll (10 επεισόδια, 2013)
Σον Άσμορ
Mike Weston (10 επεισόδια, 2013)
Nico Tortorella
Will Wilson (10 επεισόδια, 2013)
Νάταλι Ζία
Claire Matthews (9 επεισόδια, 2013)
Άνι Parisse
Debra Parker (9 επεισόδια, 2013)
Chinasa Ogbuagu
Agent Mitchell (6 επεισόδια, 2013)
Paula Gregory
US Marshall (5 επεισόδια, 2013)
Li Jun Li
Meghan Leeds (4 επεισόδια, 2013)
Μπίλι Μπράουν
Agent Reilly / ... (3 επεισόδια, 2013)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz