Αναζήτηση
Music and lyrics - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Music and lyrics - iShow.gr
Είδος
Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2007
Διάρκεια
93'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Κομεντί
Ρομαντική

Μπορεί στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ο Άλεξ Φλέτσερ να αποτελούσε ένα από τα πιο δημοφιλή είδωλα της ποπ όμως τώρα πια αισθάνεται αρκετά τυχερός που μπορεί ακόμη να παίζει τις ξεχασμένες επιτυχίες του σε εκδηλώσεις του δήμου, σε συγκεντρώσεις παλιών συμμαθητών και σε παλιομοδίτικα πάρτι.
Και εκεί που φαινόταν πως τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, ξαφνικά ο Κρις Ράιλι, μάνατζερ και φίλος του Άλεξ κανονίζει μια συνάντηση ανάμεσα στον τελευταίο και την Κόρα Κόρμαν, ανερχόμενο αστέρι της ποπ. Η Κόρα προτείνει στον Άλεξ μια συνεργασία, που εάν επιτύχει, ο νεαρός μουσικός συνειδητοποιεί πως θα βγει επιτέλους από την αφάνεια και θα λύσει οριστικά τα οικονομικά του προβλήματα. Ο Άλεξ δέχεται. Μόνο που τώρα έχει δεσμευτεί, μέσα σε μόλις λίγες μέρες, να γράψει στίχους και να συνθέσει ένα ανάλαφρο ποπ κομμάτι που θα σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία. Και βέβαια η Κόρα θα είναι η ερμηνεύτρια του κομματιού!
Αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι είναι πως, όλα αυτά τα χρόνια, ο Άλεξ δεν έχει συνθέσει ούτε ένα κομμάτι ενώ ποτέ στη ζωή του δεν έχει γράψει στίχους. Για καλή του τύχη όμως γνωρίζεται με τη Σόφι Φίσερ, που τα πάει αρκετά καλά με τις... λέξεις. Με φυσική κλίση προς την ποίηση, η Σόφι ίσως να διαθέτει εκείνο το στιχουργικό ταλέντο που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός pop hit. Όμως η Σόφι είναι διστακτική. Ο πρόσφατος χωρισμός της από τον διάσημο νοβελίστα Σλόαν Κέιτς δεν της αφήνει περιθώρια να αισθανθεί έτοιμη για μια ακόμη συνεργασία – αισθηματική ή όχι. Παρόλα αυτά ο Άλεξ και η Σόφι σύντομα θα ανακαλύψουν πως λίγη... «χημεία» μεταξύ τους μπορεί σταδιακά να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος και να θέσει τα θεμέλια για ένα μέλλον γεμάτο έρωτα και επιτυχία...

Trailer
Φωτογραφίες
Συμμετέχουν
Χιου Γκραντ
Alex Fletcher
Ντρου Μπάριμορ
Sophie Fisher
Κάμπελ Σκοτ
Sloan Cates
Χέιλι Μπένετ
Cora Corman
Σκοτ Πόρτερ
Colin Thompson
Νικ Bacon
Pop Bass Player
Άντριου W. Blakemore
Pop Guitar Player (ως Andrew Wyatt Blakemore)
Νταν McMillan
Pop Drummer
Τομ Foligno
Has-Beens Promo Announcer (φωνή)
Zak Orth
David Newbert - TV Executive #1
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551