Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Μάνα X ουρανού - iShow.gr
Μάνα X ουρανού
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κωμωδία
Ελληνική σειρά
Είδος
Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2014
Συντελεστές
Υπόθεση
Η Κατερίνα είναι μια συνηθισμένη εργαζόμενη γυναίκα. Σύζυγος του γοητευτικά ανεύθυνου Γρηγόρη και μητέρα της απαιτητικής 17χρονης Αλεξίας και του χαμένου στο διάστημα 16χρονου Παρασκευά. Η Κατερίνα έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με καινούριες προκλήσεις, οι οποίες εμφανίζονται από τους ρόλους της ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, κόρη, νύφη, αδελφή και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Με όπλο τη θέλησή της, το κοφτερό της χιούμορ και τη στήριξη που της δίνουν περαστικοί άνθρωποι στον δρόμο, στους οποίους εξομολογείται τις ιστορίες της, μια και κανείς στην οικογένειά της δεν την ακούει. Θα καταφέρει να κρατήσει τον γάμο της ζωντανό, να μην απολυθεί απ' τη δουλειά της, να βοηθήσει τα παιδιά της να γίνουν ευτυχισμένοι, ολοκληρωμένοι άνθρωποι και να τακτοποιήσουν το δωμάτιο τους, να επιζήσει από την κριτική της Μαριλίζας, της εκνευριστικά τέλειας και υπεροπτικά επικριτικής Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που θεωρεί την Κατερίνα και τα παιδιά της ντροπή για το σχολείο και να έχει και έτοιμο φαγητό για το βράδυ; Τελικά, μήπως διαθέτει υπερδυνάμεις και δεν το ξέρει;
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Και εργαζόμενη και σύζυγος και μάνα και φίλη και κόρη και όμορφη και νοικοκυρά...

Η νέα κωμική σειρά του Mega με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού σε σενάριο του Γιώργου Φειδά και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού.


Πρωταγωνιστούν: Μαρία Σολωμού (Κατερίνα), Τάσος Γιαννόπουλος (Γρηγόρης), Μαρία Κωνσταντάκη (Έμυ), Ελίνα Ακριτίδου (Μαριλίζα), Γιώργος Χατζηπαύλου (Λευτέρης), Ελένη Κούστα (Ειρήνη), Γιώργος Δάμπασης (Χρήστος) Στον ρόλο της Μάνας (Κατερίνας), η Υβόννη Μαλτέζου Στον ρόλο του Πάνου Sr., ο Ιωάννης Παπαζήσης Και οι: Νατάσα Εξηνταβελώνη (Αλεξία), Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς (Παρασκευάς), Νάστια Βραχάτη (Ολίβια), Γιάννος Παπαευσταθίου (Δημήτρης), Κέλλυ Νικηφόρου (Αγγελική), Κωνσταντίνος Φραντζής (Πάνος Junior)
Επίσης οι: Τάκης Βλαστός (πατέρας Κατερίνας), Βασίλης Ευταξόπουλος (καθηγητής), Σύλβια Δεληκούρα (Στέλλα)
και τα παιδιά: Κωνσταντίνα Τασούλα (Δανάη Ιφιγένεια), Παναγιώτης Μπλέτσης (Λάμπης)
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Εκτέλεση Παραγωγής: On-Noir Productions

Συμμετέχουν
Μαρία Σολωμού
Κατερίνα
Τάσος Γιαννόπουλος (ηθοποι
Γρηγόρης
Μαρία Κωνσταντάκη
Έμυ
Ελίνα Ακριτίδου
Μαριλίζα
Γιώργος Χατζηπαύλου
Λευτέρης
Ελένη Κόυστα
Ειρήνη
Γιώργος Δαμπάσης
Χρήστος
Υβόννη Μαλτέζου
Μάνα Κατερίνας
Ιωάννης Παπαζήσης
Πάνος Sr.
Νατάσα Εξηνταβελώνη
Αλεξία
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz