Αναζήτηση
Τζούλι & Τζούλια - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Τζούλι & Τζούλια - iShow.gr
Είδος
Αληθινή ιστορία αμερικανικής παραγωγής 2009.
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Αληθινή ιστορία
Με διαφορά μισού αιώνα, η μαγειρική συνδέει τις ιστορίες δύο γυναικών, σε μια ταινία που χάρισε στη Μέριλ Στριπ τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου και μια υποψηφιότητα για Οσκαρ στην ίδια κατηγορία.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Πίσω από όλες τις σύγχρονες Αμερικανίδες σεφ, βρίσκεται η Τζούλια: η γυναίκα που άλλαξε για πάντα τον τρόπο μαγειρικής των Αμερικανών. Το 1948, η Τζούλια Τσάιλντ (Μέριλ Στριπ) μετακόμισε στο Παρίσι, όταν ο διπλωμάτης σύζυγός της πήρε μετάθεση, και το ακούραστο πνεύμα της αναζήτησε χώρο για να δημιουργήσει... στην κουζίνα!

Πενήντα χρόνια αργότερα, η Τζούλι Πάουελ (Έιμι Άνταμς) κοντεύει τα 30 και αντιμετωπίζει ένα αδιέξοδο: ενώ όλες της οι φίλες γνωρίζουν την επαγγελματική καταξίωση, εκείνη βρίσκεται κολλημένη σε μια βαρετή δουλειά. Έτσι, αποφασίζει να αφιερώσει την ενέργεια της σε ένα τρελό σχέδιο: να μαγειρέψει και τις 524 συνταγές του βιβλίου της Τζούλια Τσάιλντ μέσα σε ένα χρόνο, γράφοντας παράλληλα ένα blog με τις εμπειρίες της.

Δύο αξιοσημείωτες προσωπικές ιστορίες μπλέκονται σε μια υπέροχη κομεντί που επιβεβαιώνει ότι, με τις σωστές δόσεις πάθους, αποφασιστικότητας και…βουτύρου, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Συμμετέχουν
Έιμι Άνταμς
Julie Powell
Stanley Tucci
Paul Child
Κρις Μεσίνα
Eric Powell
Λίντα Εμοντ
Simone Beck
Helen Κάρεϊ
Louisette Bertholle
Mary Lynn Rajskub
Sarah
Τζέιν Λίντς
Dorothy McWilliams
Τζόαν Buck
Madame Brassart
Κρίσταλ Noelle
Ernestine
Τζωρτζ Bartenieff
Chef Max Bugnard
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551