Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Κατασκοπεύοντας τη μαμά - iShow.gr
Κατασκοπεύοντας τη μαμά (My mom's new boyfriend)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αισθηματική
Κομεντί
Είδος
Αισθηματική κομεντί γερμανικής παραγωγής 2008
Διάρκεια
88'
Συντελεστές
Υπόθεση

Μετά από δύο χρόνια σε αποστολή στο εξωτερικό, ο νεαρός Χένρι Ντουράν, πράκτορας του FBI, επιστρέφει στη γενέτειρά του, Λουιζιάνα, για να αναλάβει καθήκοντα στο τοπικό γραφείο της υπηρεσίας του.
Η άφιξη του Χένρι στο σπίτι συνοδεύεται από ανάμικτα συναισθήματα. Όταν αντικρίζει τη μητέρα του Μάρτι, δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Η άλλοτε υπέρβαρη, στριφνή και δυστυχισμένη γυναίκα έχει μεταμορφωθεί σε μια ευδιάθετη, μοντέρνα καλλονή, σωστό party animal, που δεν χορταίνει να απολαμβάνει τα πειράγματα των ανδρών στο πέρασμά της. Ο Χένρι, που αισθάνεται πως τα μυαλά της μητέρας του έχουν «πάρει αέρα», κάνει ό,τι μπορεί για να τη συνεφέρει, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα όταν η Μάρτι τον συμβουλεύει να μην ανακατεύεται σε θέματα που δεν τον αφορούν, ο Χένρι εξοργίζεται. Απλά δεν μπορεί να το χωνέψει πως η μητέρα του αποτελεί… αντικείμενο πόθου του ανδρικού πληθυσμού. Ούτε οι συμβουλές της Έμιλι, που θαυμάζει το ελεύθερο πνεύμα της Μάρτι, δεν μπορούν να αλλάξουν τα μυαλά του Χένρι. Γι’ αυτόν θα είναι πάντα η… μητέρα του.
Η καινούρια γνωριμία της Μάρτι είναι ο Τόμι. Ένας γοητευτικός αλλοδαπός, που στην πραγματικότητα είναι επαγγελματίας κλέφτης έργων τέχνης. Με τη βοήθεια δύο συνεργατών του, ο Τόμι σκοπεύει να κλέψει το διάσημο άγαλμα του Μπερνίνι «Η Έκσταση της Αγίας Θηρεσίας», που εκτίθεται στην τοπική γκαλερί. Όμως η τυχαία συνάντησή του με τη ζωηρή και γοητευτική Μάρτι κατέληξε σε… φλογερό ειδύλλιο!
Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Χένρι αναλαμβάνει την αποστολή να ακολουθήσει τα ίχνη ενός… κλέφτη έργων τέχνης! Έτσι ο νεαρός πράκτορας του FBI δεν αργεί να βρεθεί στο κατόπι του Τόμι, δηλαδή του άνδρα που βγαίνει ραντεβού με τη μητέρα του! Μόνο που τώρα θα αναγκαστεί να κατασκοπεύσει και την ίδια. Ακόμη και στις ιδιαίτερες στιγμές της με τον Τόμι!

Συμμετέχουν
Μεγκ Ράιαν
Martha (Marty) Durand
Αντόνιο Μπαντέρας
Tommy Lucero
Κόλιν Χάνκς
Henry Durand
Selma Blair
Emily Lott
Κέιθ Ντέιβιντ
FBI Chief Conrad
Τρέβορ Μόργκαν
Eddie
John Valdetero
Agent Fedler
Ιλάι Ντάνκερ
Jean Yves Tatao
Τομ Άνταμς
Niko Evangelatos
Ενρίκο Κολαντόνι
Enrico the Chef
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz