Αναζήτηση
The transporter - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
The transporter - iShow.gr
Είδος
Περιπέτεια, αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής
Διάρκεια
85'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Περιπέτεια
Ο Φρανκ Μάρτιν είναι ένας πρώην στρατιώτης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ο οποίος ζει πλέον στη νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα - συχνά υπόπτου περιεχομένου - για λογαριασμό αγνώστων με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες που συνεπάγεται η ριψοκίνδυνη δουλειά του, ο Φρανκ ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες: 1) Ποτέ μην αλλάζεις τη συμφωνία 2) Ποτέ μη ρωτάς ονόματα 3) Ποτέ μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου.
Η ζωή του θα αλλάξει από τη στιγμή που θα παραβεί τον τρίτο: το τελευταίο δέμα που πρέπει να παραδώσει μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το θα βρει μέσα μια πανέμορφη ασιάτισσα. Σύντομα και οι άλλοι δυο κανόνες θα καταρρεύσουν καθώς ο Φρανκ και η καινούρια του παρέα θα μπλέξουν σε μια σειρά από απροσδόκητες περιπέτειες.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης Λυκ Μπεσόν («Το πέμπτο στοιχείο», «Λεόν»), συνυπογράφει το σενάριο αυτής της θεαματικής, γεμάτης μυστήριο και ανατροπές, περιπέτειας. Εκτός από την ασίγαστη δράση, μεγάλο ατού της ταινίας αποτελεί και ο Βρετανός πρωταγωνιστής της, Τζέισον Στέιθαμ, που δημιουργεί εδώ έναν γοητευτικό κινηματογραφικό ήρωα. Στο πλευρό του εμφανίζεται η εκθαμβωτική ηθοποιός από το Ταϊβάν, Σου Κι. Το φιλμ γνώρισε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με αποτέλεσμα να γυριστεί το 2005 και το σίκουελ του, με τους ίδιους πάντα βασικούς συντελεστές.
Συμμετέχουν
Τζέισον Στέιθαμ
Frank Martin
Κι Σου
Lai
Matt Schulze
Wall Street
Φρανσουά Μπερλεάν
Inspector Tarconi
Ρικ Γιανγκ
Mr. Kwai
Doug Rand
Leader
Didier Saint Melin
Boss
Tonio Descanvelle
Thug 1
Laurent Desponds
Thug 2
Matthieu Albertini
Thug 3
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551