Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Άγγιγμα ψυχής - iShow.gr
Άγγιγμα ψυχής
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Κοινωνική
Δραματική
Είδος
Κοινωνική δραματική σειρά, ελληνικής παραγωγής
Συντελεστές
Πληροφορίες
Τα Ιωάννινα επιλέγονται σαν έδρα του υπό δημιουργία Διορθόδοξου Κέντρου. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο πατήρ Ιωάννης, ένας Αρχιμανδρίτης που, παρά το νεαρό της ηλικία του, χάρη στη μόρφωση και την προσωπικότητά του έχει αναγνωρισθεί ως μια σημαντική μορφή της Εκκλησίας. Παράλληλα, ο Ιωάννης, διακεκριμένος θεολόγος, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Σε ένα από τα Ζαγοροχώρια, λίγα χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα ζει η Δέσποινα. Ένα σύγχρονο πολύ ζωντανό κορίτσι. Έχει έφεση στη ζωγραφική και ονειρεύεται να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ασχολείται με την αγιογραφία, σαν μαθήτρια του ΕΟΜΕΧ Ιωαννίνων.
Ένα οικολογικό πρόβλημα στην περιοχή, που είναι το χωριό της Δέσποινας, θα φέρει κοντά τη σύγχρονη αυτή κοπέλα με τον πατέρα Ιωάννη. Η προσωπικότητα του χαρισματικού ιερέα, θα γοητεύσει τη Δέσποινα και ταυτόχρονα η ζωντάνια της και ο νεανικός αυθορμητισμός της θα ξυπνήσουν σ’ εκείνον βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Ένας μεγάλος αλλά εντελώς αδιέξοδος έρωτας θα γεννηθεί. Ένα δράμα, ουσιαστικά, που οι συνέπειές του θα είναι καταλυτικές για τη ζωή και των δύο.
Συμμετέχουν
Σταύρος Ζαλμάς
Θεοφανία Παπαθωμά
Έλενα Ναθαναήλ
Πέτρος Φυσσούν
Γιάννης Βόγλης
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Τόνυ Δημητρίου
Κατερίνα Διδασκάλου
Μπάμπης Αλατζάς
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz