Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ - iShow.gr
ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ (The Devil's Rejects)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διάρκεια
107'
Συντελεστές
Υπόθεση
Η συνέχεια της ταινίας "Το Σπίτι με τα 1.000 πτώματα" τοποθετείται μερικούς μήνες αργότερα με την αστυνομία του Τέξας να κάνει αιφνιδιαστική επίθεση στην κατοικία της δολοφονικής οικογένειας Φαϊρφλάι για τις 1.000 και πλέον δολοφονίες και εξαφανίσεις των τελευταίων ετών. Τρία από τα μέλη της οικόγενειας, όμως, ο Ότις, η Μπέιμπι και ο πατέρας της, ο Κάπτεν Σπόουλντινγκ, κατορθώνουν να δραπετεύσουν. Το δαιμονικό τρίο ξεκινάει ένα ταξίδι δρόμου, αφήνοντας δεκάδες νεκρούς στο πέρασμά του.
Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια στρατιά αστυνομικών του Τέξας, αλλά και μια φονική ομάδα κηνυγών επικηρυγμένων με επικεφαλή τον σερίφη Γουάιντελ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους του αδελφόυ του, η επιζώσα οικεγένεια Φαϊρφλάι βρίσκει καταφύγιο σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας, χαρη στον αδερφό του Κάπτεν, Τσάρλι, που τους προσφέρει μια νέα βάση για το επερχόμενο δολοφονικό γλέντι τους.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Επίσημη Συμμετοχή Φεστιβαλ Καννών 2005

Από τον διάσημο μουσικό συνθέτη ταινιών, όπως "The Matrix", "Matrix Reloaded" και "Daredevil", Ρομπ Ζόμπι έρχεται η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «Το Σπίτι με τα 1.000 πτώματα», The Devil’s Rejects.

Παίζουν
Sid Haig
Captain Spaulding
Μπιλ Μόσλεϊ
Otis B. Driftwood
Sheri Moon Zombie
Baby Firefly
Γουίλιαμ Φόρσαϊθ
Sheriff John Quincy Wydell
Κεν Φορέ
Charlie Altamont
Matthew McGrory
Tiny
Λέσλι Ίστερμπρουκ
Mother Firefly
Τζέφρι Λιούις
Roy Sullivan
Πρισίλα Μπαρνς
Gloria Sullivan
Ντέιβ Σέρινταν
Officer Ray Dobson
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz