Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ο βασιλιάς της μαφίας - iShow.gr
Ο βασιλιάς της μαφίας (Corky Romano)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής, 2001.
Διάρκεια
86'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο κτηνίατρος Κόρκι Ρομάνο μένει έκπληκτος όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον εξαφανισμένο για χρόνια πατέρα του, τον “Pops”. Ο μπαμπάκας τυχαίνει να είναι βασιλιάς της Μαφίας και σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία της δίκης όλα δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος δεν πρόκειται να την γλυτώσει. Έλα, όμως, που κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του! Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση, διεισδύοντας απαρατήρητος στο FBI ώστε να καταστρέψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, είναι ο αγαθιάρης Κόρκι που είχε μείνει «εκτός οικογενείας». Το πρόβλημα είναι πως η ψεύτικη ταυτότητα που του δίνει ένας τρομοκρατημένος χάκερ εμφανίζει τον Κόρκι ως…σούπερ-ήρωα!
Ο νεαρός δεν μπορεί να διαψεύσει την φήμη του και αναλαμβάνει την μια μετά την άλλη δύσκολη αποστολή, ενώ αναζητά τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες του πατέρα του. Καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρο από την οικογένεια Ρομάνο, ο «πράκτορας» Κόρκι θέτει σε εφαρμογή το δικό του ριψοκίνδυνο σχέδιο, που θα αιφνιδιάσει κυριολεκτικά τους πάντες!
Πληροφορίες
Μια διασκεδαστική κωμωδία για την Μαφία στα χνάρια μεγάλων επιτυχιών, όπως το «Ανάλυσέ το», «Ο Μαφιόζος της Διπλανής Πόρτας» και «Παντρεμένος με την Μαφία».
Συμμετέχουν
Κρις Πεν
Peter Romano
Chris Kattan
Corky Romano
Πήτερ Φολκ
Francis A. 'Pops' Romano
Ρίτσαρντ Ράουντρι
Howard Shuster
Βινέσσα Σόου
Agent Kate Russo
Πίτερ Μπεργκ
Paulie Romano
Φρεντ Γουάρντ
Leo Corrigan
Μάθιου Γκλέιβ
Agent Brick Davis
Roger Fan
Agent Bob Cox
Ντέιβ Σέρινταν
Agent Terrence Darnell
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz