Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Όλα παίζουν - iShow.gr
Όλα παίζουν
Ψυχαγωγική εκπομπή
Μαγκαζίνο
Είδος
Ψυχαγωγική εκπομπή ελληνικής παραγωγής 2014
Υπόθεση
Οι τέσσερις συνωμότες και συμπαρουσιαστές φέρνουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας. Με αφορμές από την ειδησεογραφία, ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις, ασεβείς και παιγνιώδεις, συνομιλούν με εκλεκτούς καλεσμένους και δίνουν το λόγο στους τηλεθεατές κάνοντας χρήση όλων των μέσων, παλιών και νέων.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ε λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη. Λίγο πριν οι παίκτες της νέας τηλεοπτικής σεζόν παραταχθούν στην γραμμή εκκίνησης, ο Alpha ανακοινώνει με χαρά ότι στην παρέα της απογευματινής ζώνης προστίθενται, από το φθινόπωρο, ο Γιώργος Λιανός, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Αλέκα Καμηλά.
Το ξέρατε, λέτε; Το ξέρουμε. Αλλά τώρα το γνωρίζετε και επισήμως.

Τέσσερα –πέντε πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας για το team της νέας ζωντανής απογευματινής εκπομπής του Alpha: O Γιώργος (Λιανός) είναι έμπειρος τηλεοπτικά, εμφορείται από πνεύμα συνεργασίας, διαθέτει φωνή, επιστημονική κατάρτιση (πτυχίο πολυτεχνείου) και τρία παιδιά. Η Μπέττυ (Μαγγίρα) είναι show woman, διαθέτει αιχμηρό πνεύμα, ετοιμότητα και κίνηση αιλουροειδούς. Η Κατερίνα (Καινούργιου) είναι ερωτευμένη, έχει έναν καλό λόγο για τον καθένα, ενέργεια να ραγίσει το γυαλί και χαμόγελο που γράφει. Η Αλέκα (Καμηλά) είναι ψηλή, θεωρητική, εξ ου και ο πρότερος έντιμος βίος στους αγωνιστικούς χώρους και στην πασαρέλα. Μαζί τους θα βρίσκεται στο πλατό ο dj Χρήστος Μυρίδης για να σιγοντάρει -ή να ρίχνει λάδι στη φωτιά- με τις μουσικές επιλογές του.

Τέσσερα- πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ίδια την εκπομπή: Οι τέσσερις συνωμότες και συμπαρουσιαστές θα εφορμήσουν στο τέλος του καλοκαιριού από τη συχνότητα του Alpha για να φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά μας καθημερινά 4 έως 6 μετά μεσημβρίαν. Με αφορμές από την ειδησεογραφία θα ανταλλάσσουν σκέψεις και απόψεις, ασεβείς και παιγνιώδεις, θα συνομιλούν με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και θα δίνουν τον λόγο στους τηλεθεατές κάνοντας χρήση όλων των μέσων, παλιών και νέων.

Τα υπόλοιπα δεν σας τα λέμε για να μην σας κακομάθουμε. Οι έχοντες υπομονή όμως θα ανταμειφθείτε συντόμως με επόμενο δελτίο και περισσότερα στοιχεία για την καινούργια μας εκπομπή.

Συμμετέχουν
Γιώργος Λιανός
Παρουσίαση
Κατερίνα Καινούργιου
Παρουσίαση
Μπέτυ Μαγγίρα
Παρουσίαση
Αλέκα Καμηλά
Παρουσίαση
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz