Αναζήτηση
Ο απόλυτος κίνδυνος - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ο απόλυτος κίνδυνος - iShow.gr
Είδος
Κατασκοπική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2002
Διάρκεια
112'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Περιπέτεια
Κατασκοπική

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, η ηγεσία της χώρας περνά στα χέρια του Ρώσου πολιτικού Νεμέροβ, την εξέλιξη του οποίου παρακολουθεί στενά ο Τζακ Ράιαν, αναλυτής της CIA. Αντίθετα με τους ανώτερους αξιωματούχους της CIA, που είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά στις προθέσεις και τα σχέδια του καινούριου προέδρου της Ρωσίας, ο Ράιαν ισχυρίζεται πως ο Νεμέροβ δεν αποτελεί απειλή για τη διατάραξη των σχέσεων Ρωσίας – ΗΠΑ. Τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν απρόβλεπτη τροπή, όταν η Βαλτιμόρη πλήγεται ξαφνικά από πυρηνική έκρηξη! Ο Ντρέσλερ, αρχηγός ομάδας νεοφασιστών, εκμεταλλεύεται τις πολιτικές εξελίξεις για να προκαλέσει ένοπλη σύγκρουση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων...

Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Μηχανορραφίες και σκοτεινά πολιτικά παρασκήνια σ’ ένα δυναμικό high tech θρίλερ βασισμένο σε νουβέλα του Τομ Κλάνσι. Ο Μπεν Άφλεκ στο ρόλο του δαιμόνιου Τζακ Ράιαν, που είχε ενσαρκώσει σε προηγούμενες ταινίες ο Χάρισον Φορντ.

Με αφορμή τον ύποπτο θάνατο του Ρώσου Προέδρου, ξεσπά κρίση στις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Βασισμένη στο καλύτερο Best Seller του Τομ Κλάνσι, είναι η τέταρτη ταινία μετά τα "Το Κυνήγι Του Κόκκινου Οκτώβρη", "Άμεσος Κίνδυνος" και "Παιχνίδια Ολέθρου".

Συμμετέχουν
Μπεν Άφλεκ
Jack Ryan
Μόργκαν Φρίμαν
DCI William Cabot
Τζέιμς Κρόμγουελ
President Robert 'Bob' Fowler
Κεν Τζένκινς
Admiral Pollack
Λιβ Σράιμπερ
John Clark
Μπρους Μακ Γκιλ
National Security Advisor Gene Revell
Τζον Beasley
General Lasseter
Ράσελ Bobbitt
Israeli Pilot
Φίλιπ Μπέικερ Χολ
Defense Secretary David Becker
Αλ Vandecruys
US STRATCOM Colonel
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551