Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Το κεφάλαιο - iShow.gr
Το κεφάλαιο (Le capital)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Δραματική
Είδος
Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής 2012
Διάρκεια
114'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Μαρκ Τουρνέιγ (Γκαντ Ελμαλέχ) είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης. Η καριέρα του απογειώνεται όταν αναλαμβάνει τη διεύθυνση σε μια από τις πιο ισχυρές τραπεζικές μονάδες της Ευρώπης. Το γεγονός αυτό τον τοποθετεί αυτόματα στο επίκεντρο των γεγονότων του διεθνούς χρηματοτραπεζικού συστήματος. Εκεί καλείται να παλέψει και να βγει νικητής σε μια αρένα όπου οι κανόνες αλλάζουν ανάλογα με τους δείκτες των χρηματιστηρίων. Ο φιλόδοξος Μαρκ θα ανέλθει με την ίδια ευκολία και στα σαλόνια μιας μοντέρνας αριστοκρατίας, τα εύσημα της οποίας είναι η οικονομική κυριαρχία και η εξουσία. Σε ένα σύστημα που καταρρέει, ένας άνθρωπος θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί.
Trailer
Πληροφορίες
«Συνεχίζουμε να τα παίρνουμε από τους φτωχούς για να τα δίνουμε στους πλούσιους»

Η τελευταία ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ και Χρυσό Φοίνικα, δημιουργού, Κώστα Γαβρά,«Le Capital», ασκεί δηλητηριώδη κριτική στο διεθνές οικονομικό σύστημα και αποκαλύπτει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά των υποκινητών της απανταχού εξουσίας και της οικονομικής τρομοκρατίας!

Ο Κώστας Γαβράς ανεβάζει την κάμερα πάνω στα στρογγυλά τραπέζια των αποφάσεων, «χορογραφώντας» σε φρενήρη ρυθμό το σύγχρονο τραπεζικό κατεστημένο.
Συμμετέχουν
Γκαντ Ελμάλεχ
Marc Tourneuil
Γκάμπριελ Μπερν
Dittmar Rigule
Νατάσα Ρενιέ
Diane Tourneuil
Σελίν Σαλέτ
Maud Baron
Λία Κεμπεντέ
Nassim
Ιπολίτ Ζιραρντό
Raphaël Sieg
Daniel Mesguich
Jack Marmande
Olga Grumberg
Claude Marmande
Μπερνάρ Λε Κοκ
Antoine de Suze
Philippe Duclos
Jean Rameur
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz