Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ένας χρόνος είναι αρκετός - iShow.gr
Ένας χρόνος είναι αρκετός (I Give It a Year)
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία βρετανικής παραγωγής 2013
Διάρκεια
97'
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Σενάριο
Μουσική
Υπόθεση
Η νέα κωμωδία του σεναριογράφου των Borat και Bruno που αποκαλύπτει την σφοδρή πραγματικότητα του πρώτου χρόνου του έγγαμου βίου. Από τη γνωριμία τους σε ένα πάρτι, η φιλόξοξη Νατ (Ρόουζ Μπερν) και ο μέτριος συγγραφέας Τζος (Ρέιφ Σπολ) είναι εξαιρετικά ευτυχισμένοι παρά τις όποιες διαφορές τους. Ο Τζος είναι άνθρωπος του πνεύματος, η Νατ είναι άνθρωπος των πράξεων, αλλά η σπίθα μεταξύ τους είναι πασιφανής. Ο γάμος τους είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, αλλά κανείς – ούτε οι οικογένειές τους, ούτε οι φίλοι τους, ούτε καν ο ιερέας που τους πάντρεψε – δεν πείθεται ότι θα κρατήσει. Η πρώην φίλη του Τζος, η Κλόι (Άννα Φάρις) και ο γοητευτικός Αμερικανός πελάτης της Νατ, Γκάι (Σάιμον Μπέικερ) ίσως αποτελέσουν τις γοητευτικές εναλλακτικές. Με την πρώτη τους επέτειο σε απόσταση αναπνοής, κανείς δεν θέλει να το βάλει κάτω. Θα τα καταφέρουν όμως;
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το σενάριο και η σκηνοθεσία του I GIVE IT A YEAR φέρουν την υπογραφή του Νταν Μέιζερ (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, Bruno). Η παραγωγή είναι τον Τιμ Μπίβαν, Έρικ Φέλνερ (Love Actually, Atonement) και του Κρις Θίκιερ (Stardust).
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ρόουζ Μπερν (Bridesmaids), Ρέιφ Σπολ (One Day), Άννα Φάρις (The Dictator) και Σάιμον Μπέικερ (“The Mentalist”). Δίπλα τους, οι Στίβεν Μέρτσαντ (“Extras”), Μίνι Ντράιβερ (Good Will Hunting) Τζέισον Φλέμινγκ (X-Men: First Class) και Ολίβια Κόλμαν (“Peep Show”).
Συμμετέχουν
Ρόουζ Μπερν
Nat
Ρέιφ Σπολ
Josh
Alex Macqueen
Minister
Stephen Merchant
Danny
Τζέιν Asher
Diana
Τέρενς Χάρβεϊ
Alec
Μίνι Ντράιβερ
Naomi
Τζέισον Φλέμινγκ
Hugh
Nigel Planer
Brian
Clare Higgins
Elaine
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz