Αναζήτηση
Αγόρια της διπλάνης πόρτας - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Αγόρια της διπλάνης πόρτας - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2014
Διάρκεια
94'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Κωμωδία
Κάθε σχέση καταλήγει στην καθοριστική ερώτηση “Και τώρα;”.
Οι τρεις κολλητοί φίλοι Τζέισον (Ζακ Έφρον), Ντάνιελ (Μάιλς Τέλερ) και Μάικι (Μάικλ Τζόρνταν) έχουν συμφωνήσει ότι δεν θα κάνουν σοβαρή σχέση. Παρόλ’ αυτά, και οι τρεις τους γνωρίζουν κοπέλες που τους γοητεύουν. Όταν όμως καλούνται να παραδεχτούν τη σχέση τους και να δεσμευτούν, τα πράγματα δυσκολεύουν...! Οι επιλογές είναι δύο: είτε η σχέση να πάει σοβαρά, είτε να μην πάει...καθόλου!
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το σενάριο της ταινίας είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία σενάρια κωμωδίας. Το χιούμορ του Γκόρμικαν, σκηνοθέτη της ταινίας, είναι ιδιαίτερα εύστοχο, με σοφιστικέ ατάκες και σκηνές κλεμμένες από την πραγματικότητα των σχέσεων.

Ο σέξι Ζακ Έφρον (High School Musical) κερδίζει αμέσως τις γυναικείες, κυρίως, εντυπώσεις και οι ατάκες του Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (Μια στάση πριν το τέλος) είναι ξεκαρδιστικές. Ο ανερχόμενος Μάιλς Τέλερ (TheSpectacular Now, Divergent) επιβεβαιώνει την δυναμική του στο Χόλιγουντ.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας σχηματίζουν ένα αχτύπητο τρίο το οποίο ερμηνεύει με χιούμορ την κατά καιρούς κωμικοτραγική ατμόσφαιρατων πολλών αμήχανων στιγμών που βιώνουν, στήνοντας μια ρομαντική κομεντί με ήρωες αγόρια.

Η ταινία “ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ” έχει κερδίσει ιδιαίτερα το νεανικό κοινό με 500.000 fans στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και 430.000 followers στο Twitter μια και ο ξένος τίτλος της ταινίας, “That Awkward Moment” είναι καθιερωμένη ατάκα στα social media, τα σεξουαλικά υπονοούμενα προκαλούν γέλιο, αλλά και λόγω του fan club του Ζακ Έφρον που δεν είναι αμελητέο!

Μια διασκεδαστική ταινία, που με χιούμορ περιγράφει την αμφιλεγόμενη φύση των σχέσεων των νέων σήμερα. Βασισμένη σε στερεότυπα των φύλων, εστιάζεται σε εκείνο το σημείο της σχέσης όπου οι υψηλές προσδοκίες και η αφοσίωση των γυναικών έρχονται σε σύγκρουση με τις χαλαρές προθέσεις των ανδρών. Εξιστορεί μια μοντέρνα κατάσταση όπου το απρόσωπο hook - up culture έρχεται σε σύγκρουση με την ανθρώπινη επιθυμία και την ανάγκη για οικειότητα.
Συμμετέχουν
Ζακ Έφρον
Jason
Miles Teller
Daniel
Μάικλ Τζόρνταν
Mikey
Ίμογκεν Πουτς
Ellie
Mackenzie Davis
Chelsea
Τζέσικα Lucas
Vera
Addison Timlin
Alana
Josh Pais
Fred
Evelina Oboza
Sophie
Κάρεν Ludwig
Mrs. Rose
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551