Αναζήτηση
Lara Croft: Tomb Raider - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Lara Croft: Tomb Raider - iShow.gr
Είδος
Περιπέτεια φαντασίας, αγγλικής παραγωγής 2001
Διάρκεια
89'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Περιπέτεια
Φαντασίας
Παρόλο που προέρχεται από οικογένεια της βρετανικής αριστοκρατίας, το χόμπι της αρχαιολόγου Λάρα Κροφτ είναι η συλλογή σπάνιων κειμηλίων από ναούς, μαυσωλεία και αρχαίες πόλεις. Διαθέτοντας άριστη σωματική διάπλαση και εκπαιδευμένη στην χρήση κάθε είδους όπλων και στη μάχη σώμα με σώμα, η Λάρα Κροφτ αψηφά τους κινδύνους και ταξιδεύει σε κάθε μέρος του πλανήτη προκειμένου να αποκτήσει αυτό που αναζητά.
Εντωμεταξύ, πρόκειται για την χρονιά που οι πλανήτες του ηλιακού συστήματος βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση μεταξύ τους και οι Ιλουμινάτι, μια μυστική αδελφότητα, αναζητούν ένα αρχαίο φυλακτό που ο κάτοχός του αποκτά την ικανότητα να ελέγχει τον Χρόνο. Η ενεργοποίηση του φυλακτού απαιτεί τον χειρισμό ενός χρονοκλειδιού, που βρίσκεται όμως κρυμμένο στην έπαυλη της Λάρα Κροφτ. Οι Ιλουμινάτοι καταφέρνουν να το κλέψουν και όταν η Λάρα Κροφτ πληροφορείται την αξία του χρονοκλειδιού αποφασίζει να το επανακτήσει και να καταστρέψει το φυλακτό προτού είναι πολύ αργά...
Πληροφορίες
Κινηματογραφική μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς video game με ηρωίδα την παράτολμη Λάρα Κροφτ. Καταιγιστικές σεκάνς δράσης, επιβλητική ατμόσφαιρα και εντυπωσιακή στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Αντζελίνα Τζολί.
Συμμετέχουν
Αντζελίνα Τζολί
Lara Croft
Γιον Βόιτ
Lord Richard Croft
Iain Glen
Manfred Powell
Νόα Τέιλορ
Bryce
Ντάνιελ Κρεγκ
Alex West
Ρίτσαρντ Τζόνσον
Distinguished Gentleman
Κρις Barrie
Hillary
Τζούλιαν Rhind-Tutt
Mr. Pimms
Λέσλι Φίλιπς
Wilson
Ρόμπερτ Φίλιπς
Julius, Assault Team Leader
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551