Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Homeland - iShow.gr
Homeland
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Δραματική
Μυστηρίου
Είδος
Δραματική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2011
Διάρκεια
60'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
Υπόθεση
Η Carrie Matheson (Danes) είναι πράκτορας της CIA. Ένας πληροφοριοδότης της στο Ιράκ την ενημερώνει ότι ένας Αμερικανός στρατιώτης άλλαξε πλευρά και είναι πλέον τρομοκράτης. 10 μήνες μετά, η πρώτη είδηση στην Αμερική είναι η εύρεση ενός Αμερικανού στρατιώτη - τον οποίο είχαν για νεκρό - κλεισμένο σε ένα μπουντρούμι στο Ιράκ για 8 χρόνια!

Όταν το πληροφορείται αυτό η Carrie είναι πεπεισμένη ότι ο άνθρωπος που υποδέχεται η Αμερική ως ήρωα είναι αυτός για τον οποίο της μίλησε ο πληροφοριοδότης της. Πηγαίνει στον μέντορά της Saul (Mandy Patinkin) αλλά της λέει ότι χωρίς στοιχεία δεν μπορεί να πάει με αυτήν την εικασία στους ανωτέρους του.

Σίγουρη όμως για το ένστικτό της αποφασίζει χωρίς άδεια να βάλει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι του Nicholas Brody (Demian Lewis) στιγμές πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο του και τον υποδεχτεί με τιμές ήρωα ο Αντιπρόεδρος της Αμερικής.

Στην πορεία βλέπουμε τον Nicholas να λέει ψέματα για το τι έζησε στο Ιράκ, καθώς άλλα λέει και άλλα δείχνει να θυμάται σε ασπρόμαυρα flashbacks.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η δραματική και περιπετειώδης σειρά Homeland σάρωσε στα φετινά βραβεία Emmy καθώς αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού πεζοναύτη (Nicolas Brody - Damien Lewis – Emmy και Χρυσή Σφαίρα ) ο οποίος διασώζεται μετά από 8 χρόνια ομηρίας από την Αλ-Κάιντα.

H σειρά που συγκλονίζει την Αμερική, διότι βάζει στην εικόνα τους φόβους μια αυτοκρατορίας, που μπορεί να πέσει από μόνη της ή καλύτερα εκ των έσω...

Το "Homeland" είναι μια σειρά δράσης βασισμένη στη σειρά-περιπέτεια "Prisoners of War". Ένας Αμερικανός πεζοναύτης (Damien Lewis) επιστρέφει στο σπίτι μετά από 10 χρόνια, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Μετά από την υποδοχή ήρωα που του επεφύλαξαν η οικογένειά του και η πολιτική ηγεσία της Αμερικής, οι υποψίες για τον πατριωτισμό του αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το πρώτο για το οποίο ξεχωρίζει η σειρά είναι για το πολύ καλό καστ της: Claire Danes (από το "Romeo & Juliet" με τον Leonardo Di Caprio), Damian Lewis (ο πρωταγωνιστής του "Life"), Morena Maccarin (η Anna από το "V") και Mandy Patinkin ("Criminal Minds").

Συμμετέχουν
Κλαιρ Ντέινς
Carrie Mathison
Ντάμιαν Λιούις
Nicholas Brody
Μορένα Μπακαρίν
Jessica Brody
Ντέιβιντ Harewood
David Estes
Ντιέγκο Κλάτενχοφ
Mike Faber
Jackson Pace
Chris Brody
Morgan Saylor
Dana Brody
Μάντι Πατίνκιν
Saul Berenson
Navid Negahban
Abu Nazir
Hrach Titizian
Danny Galvez
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz