Αναζήτηση
3 ώρες διορία - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
3 ώρες διορία - iShow.gr
Είδος
Αστυνομική ταινία γαλλικής παραγωγής 2010
Διάρκεια
84'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Αστυνομική
Η ταινία ακολουθεί τον κεντρικό ήρωα, Σαμιουέλ Περιέ, σε μια αγωνιώδη μάχη με τον χρόνο, στους δρόμους του Παρισιού, για να καταφέρει να σώσει την έγκυο σύζυγό του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής.
Trailer
Πληροφορίες
Ο σκηνοθέτης Φρεντ Καβαγιέ ("Anything For Her") επιστρέφει με άλλο ένα συγκλονιστικό θρίλερ και συνεργάζεται με τους διάσημους Γάλλους ηθοποιούς Ζιλ Λελούς ("Μικρά Αθώα Ψέματα") και Ροσντί Ζεμ ("Days of Glory").

Μια Συζήτηση με τον Σκηνοθέτη

Όπως και η ταινία "Όλα για Εκείνη", το "3 Ώρες Διορία" είναι μια ιστορία αγάπης που απειλείται από την μοίρα. Στα μάτια σας, αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά ενός θρίλερ ή μιας ταινίας μυστηρίου;

Ναι, είναι προφανώς πάντα πιο ενδιαφέρον όταν συνηθισμένοι χαρακτήρες έρχονται αντιμέτωποι με ασυνήθιστες καταστάσεις. Είναι πιο εύκολο για το κοινό να ταυτιστεί μαζί τους, ακόμα περισσότερο όταν έχεις έναν άντρα και μια γυναίκα που είναι ερωτευμένοι. Ένας νοσηλευτής, που δε θα σταματήσει πουθενά για να σώσει τη ζωή της εγκύου συζύγου του, είναι πιο κοντά σε μένα από τον Τζέιμς Μποντ, αν και λατρεύω τον Τζέιμς Μποντ! Η ιστορία του "3 Ώρες Διορία" μας ήρθε όταν κάναμε μοντάζ στο "Όλα για Εκείνη". Μιας και είχα απολαύσει το γύρισμα των σκηνών δράσης για το "Όλα για Εκείνη", είπα στον Γκιγιόμ Λεμάν, τον συνέταιρό μου στο σενάριο: "Η επόμενη ταινία μας θα πρέπει να είναι ακόμα πιο έντονη, να έχει ακόμα περισσότερη δράση και να ξετυλίγεται ολόκληρη με το ρυθμό του τελευταίου ημίωρου του "Όλα για Εκείνη" ? ένα είδος ξέφρενου αγώνα δρόμου κατά τη διάρκεια μιας μέρας, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων." Αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε, το συζητούσαμε με κόσμο γύρω μας και όλοι μας έλεγαν πως "δεν είναι δυνατόν να γυρίσεις μια ταινία που θα είναι γρήγορη από την αρχή μέχρι το τέλος." Νομίζω πως αυτό ακριβώς μας έκανε να θέλουμε να προσπαθήσουμε!

Είχατε ήδη σκεφτεί την ιδέα του να απάγεται η έγκυος σύζυγος του πρωταγωνιστή;


Δε θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήρθε αρκετά νωρίς η ιδέα. Η σύζυγος του Γκιγιόμ ήταν έγκυος την περίοδο εκείνη ? νομίζω πως αυτό ήταν που μας έδωσε την ιδέα, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να περιγράψει καταστάσεις στις οποίες μια έγκυος γυναίκα βασανίζεται. Αυτός όμως ήταν ο στόχος με αυτού του είδους την ταινία: όσο περισσότερο βρίσκεται κάποιος σε μια εύθραστη κατάσταση, τόσο πιο πολύ ενδιαφέρον έχει το να δημιουργείς στο κοινό το φόβο του τι θα συμβεί σε αυτόν/αυτήν. Όταν γράφουμε, ο Γκιγιόμ κι εγώ κάνουμε στον εαυτό μας πάντα την ερώτηση: τι θα ωθούσε τον ήρωά μας να τρέξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα; Ποια θα είναι η μεγαλύτερη πηγή άγχους γι’ αυτόν;

Παίζουν
Ζιλ Λελούς
Samuel Pierret
Ροσντί Ζεμ
Hugo Sartet
Ζεράρ Λανβίν
Commandant Patrick Werner
Έλενα Ανάγια
Nadia Pierret
Mireille Perrier
Commandant Fabre
Claire Perot
Capitaine Anaïs Susini
Moussa Maaskri
Capitaine Vogel
Pierre-Benoist Varoclier
Capitaine Mercier
Valérie Dashwood
Capitaine Moreau
Virgile Bramly
Capitaine Mansart
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551