Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ντιουκς - iShow.gr
Ντιουκς (The Dukes of Hazzard)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικαvικής παραγωγής 2005
Διάρκεια
98'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Μπο και ο Λουκ Ντιουκ είναι ξαδέλφια. Είναι οι περίφημοι Ντιουκς της κομητείας του Χάζαρντ, που οργώνουν τους δρόμους με τον «Στρατηγό Λι», μια Ντοτζ Τσάρτζερ του ’69. Οι μπελάδες βέβαια δεν λείπουν από την καθημερινή ρουτίνα τους καθώς αποτελούν το... άχτι του σερίφη Ρόσκο Κολτρέιν, που κάνει ό,τι μπορεί για να τους συλλάβει για επικίνδυνη οδήγηση. Μόνο που τα ξαδέλφια βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά. Εντωμεταξύ ο Μπος Χογκ, ο τοπικός και διεφθαρμένος επίτροπος της κομητείας, που μισεί τους Ντιουκς, κάνει αγωγή έξωσης στα δύο ξαδέλφια αναγκάζοντάς τα να εγκαταλείψουν τη φάρμα τους. Με τη βοήθεια της σέξι ξαδέλφης τους Ντέιζι και του θείου τους Τζέσε, ο Μπο και ο Λουκ θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως στα σκοτεινά σχέδια του Μπος Χογκ, που σκοπεύει να μετατρέψει το Χάζαρντ σ’ ένα απέραντο... ανθρακωρυχείο!
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο Μπο και ο Λουκ, γνωστοί και ως ξάδελφοι Ντιουκς, επιστρέφουν μαζί με την σέξι ξαδέρφη τους Νταίζη μέσα στο θρυλικό "General Lee", την πορτοκαλί Dodge Charger και πατάνε γκάζι για να ξεφύγουν από τον σερίφη Ρόσκο που τους καταδιώκει.
Η σειρά που έκανε πάταγο τη δεκαετία του ΄80 επιστρέφει τώρα στη μεγάλη οθόνη, τοποθετημένη στη σημερινή εποχή, με τους Τζόνι Νόξβιλ και Σον Γουίλιαμ Σκοτ, στους ρόλους των Λιουκ και Μπο Ντιουκ αντίστοιχα, να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον Μπος Χογκ προκειμένου να σώσουν τη φάρμα τους.
Στον ρόλο του Μπος Χογκ, του διεφθαρμένου δημάρχου της κοινότητας του Χάζαρντ, ο Μπαρτ Ρέινολντς.

Λάτρεις της καλοπέρασης και των γρήγορων αυτοκινήτων, τα δυο ξαδέλφια Μπο (ΣΟΝ ΟΥΪΛΙΑΜ ΣΚΟΤ) και Λιουκ (ΤΖΟΝΙ ΚΝΟΞΒΙΛ) Ντιουκ ξανα­παίρνουν τους δρόμους για να τα κάνουν όλα άνω-κάτω, μαζί με την ξαδέλφη τους την Ντέιζι Ντιουκ (ΤΖΕΣΙΚΑ ΣΙΜΠΣΟΝ), που φορά τα πιο «καυτά» σορτς σε όλο τον Αμερικάνικο Νότο. Η κομητεία του Χάζαρντ μπορεί να περηφανεύεται για μερικούς από τους πιο κακοτράχαλους δρόμους, για τα πιο μεθυστικά παράνομα ποτά και τις πιο όμορφες χωριατοπούλες σε όλη την Τζόρτζια –οπότε τα αγόρια της οικογένειας Ντιουκς τα απολαμβάνουν και τα τρία. Και πολύ συχνά μάλιστα.

Η δουλειά της οικογένειας Ντιουκς είναι τα λαθραία ποτά, και ο θείος των δυο αγοριών, ο Τζέσι (ΓΟΥΪΛΙ ΝΕΛΣΟΝ) κατασκευάζει το πιο εύγευστο ποτό στις Νότιες Πολι­τείες των ΗΠΑ. Τις πιο πολλές φορές τα δυο αγόρια βρίσκονται από τη λάθος μεριά του νόμου, ειδικά όταν τρέχουν ιλιγγιωδώς για να κάνουν την παράδοση των ποτών, αναγκά­ζοντας τον σερίφη να κυνηγήσει τους δυο παράνομους που τρέχουν με το πορτοκαλί αυτοκίνητο Dodge Charger, τον περίφημο "Στρατηγό Λι".
Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, δεν υπάρχει τίποτε πιο χαλαρωτικό από μία κρύα μπύρα στο καλύτερο μπαρ της κομητείας του Χάζαρντ, το Στέκι του Γου­ρουνιού, όπου σερβίρει η Ντέιζι. Καμιά φορά κάποιος ξένος από άλλη πόλη κάνει το λάθος να "προσεγγίσει" λίγο περισσότερο απ’ όσο επιτρέπεται το πιο όμορφο κορίτσι του Χάζαρντ. Τότε, πολύ γρήγορα, ανακαλύπτει (και με άγριο τρόπο) ότι η Ντέιζι δεν είναι απλά ένα χαριτωμένο μουτράκι –ρίχνει κλοτσιές στους πισινούς σαν αληθινή Ντιουκ, και ειδικά όταν ο Μπο και Λιουκ έρχονται να τη βοηθήσουν, τότε αυτό συνήθως σημαίνει ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί σε κλασικό καβγά σε μπαρ μέχρι τελικής πτώσεως.

Όμως, καθώς φαίνεται, δεν υπάρχουν μόνο παράνομα ποτά και χωριατοπούλες. Όταν ο Μπο και ο Λιουκ ανακαλύπτουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, ο ανέντιμος διευθυντής αστυνομίας Μπος Χογκ (ΜΠΑΡΤ ΡΕΪΝΟΛΝΤΣ) σκοπεύει να αρπάξει με άνομα μέσα, το κτήμα των γειτόνων τους, η μόνη τους ευκαιρία είναι να πατήσουν τα γκάζια ως το τέρμα σε ένα παράτολμο σχέδιο για να σώσουν την κομητεία του Χάζαρντ

Συμμετέχουν
Τζόνι Νόξβιλ
Luke Duke
Σον Γουίλιαμ Σκοτ
Bo Duke
Γουίλι Νέλσον
Uncle Jesse Duke
Τζέσικα Σίμπσον
Daisy Duke
M.C. Gainey
Sheriff Rosco P. Coltrane
Alice Greczyn
Laurie Pullman
Steve Lemme
Jimmy
Michael Weston
Deputy Enos Strate
Mitch Braswell
Out of Towner #1
Michael Roof
Dil Driscoll
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz