Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Οι διχασμένοι - iShow.gr
Οι διχασμένοι (Dead Ringers)
Θρίλερ
Δραματική
Είδος
Θρίλερ καναδικής παραγωγής 1988.
Διάρκεια
116'
Συντελεστές
Υπόθεση
Οι δίδυμοι Μπέβερλι και Έλιοτ Μαντλ είναι δύο λαμπροί γυναικολόγοι, όμοιοι σαν δύο σταγόνες νερό και ειδικευμένοι στον τομέα της γυναικείας στειρότητας. Η ζωή του ενός συμπληρώνει την ζωή του άλλου και μοιράζονται τα πάντα, ακόμα και τις γυναίκες! Είναι οι δύο πόλοι της ίδιας προσωπικότητας, της ίδιας σκέψης του ίδιου εγκεφάλου.
Ο Έλιοτ είναι το επικρατούν ημισφαίριο, ο Μπέβερλι είναι συνεσταλμένος και ιδιαίτερα ευαίσθητος και δεν διαθέτει την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα του αδερφού του. Η Κλερ είναι μια εκκεντρική ηθοποιός, εθισμένη στις αμφεταμίνες, η οποία δεν μπορεί να τεκνοποιήσει( λογω…τριχασμού του τραχήλου της!) και μπαίνει στη ζωή των διδύμων, αρχικά ως ασθενής και στη συνέχεια ως μέλος ενός ιδιόμορφου ερωτικού τριγώνου, του οποίου την ύπαρξη η ίδια αγνοεί….
Βασισμένη στην πραγματική ιστορία των δίδυμων γυναικολόγων Μάρκους που το 1975 βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στην Νέα Υόρκη, η αριστουργηματική ταινία του μεγάλου Καναδού σκηνοθέτη αποτελεί ταυτόχρονα και μνημείο υποκριτικής τέχνης(Τζέρεμι Άιρονς) από καταβολής κινηματογράφου.
Trailer
Φωτογραφίες
Συμμετέχουν
Τζέρεμι Άιρονς
Beverly Mantle
Ζενεβιέβ Μπιζόλντ
Claire Niveau
Heidi von Palleske
Cary (ως Heidi Von Palleske)
Μπάρμπαρα Γκόρντον
Danuta
Shirley Douglas
Laura
Stephen Lack
Anders Wolleck
Νικ Νίκολς
Leo
Λιν Κόρμακ
Arlene
Damir Andrei
Birchall
Miriam Newhouse
Mrs. Bookman
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz