Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ο σωσίας - iShow.gr
Ο σωσίας (The double)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Θρίλερ
Δραματική
Είδος
Δραματικό θρίλερ βρετανικής παραγωγής 2013
Διάρκεια
93'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Σάιμον Τζέημς είναι ένας τυπικός υπάλληλος γραφείου που εργάζεται σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Το αφεντικό του και οι συνάδελφοι του, τον υποτιμούν συνεχώς, η μητέρα του κάνει παράπονα για όλα και το χειρότερο όλων, η Χάννα, η όμορφη βοηθός στο τμήμα φωτοαντίγραφων, τον αγνοεί. Όπου και να στραφεί ο Σάιμον βρίσκει μόνο εμπόδια και η ζωή του φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως βελτίωση. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο με τον ερχομό
του καινούριου συναδέλφου του, Τζέημς Σάιμον. Ο Τζέημς είναι ολόιδιος εξωτερικά με τον Σάιμον αλλά έχει όλα όσα του λείπουν. Αυτοπεποίθηση, χαρίσματα και ένα μοναδικό ταλέντο στο να σαγηνεύει τις γυναίκες. Αναπόφευκτα ο Τζέημς θα αρχίσει να παίρνει την ζωή του Σάιμον.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο Βρετανός Ριτσαρντ Αγιοάντε, σκηνοθέτης του SUBMARINE, επιστρέφει με μια σκοτεινή σατιρική μεταφορά του ομώνυμου έργου του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Άιζενμπεργκ (Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ, THE SOCIAL NETWORK) σε μια δυνατή διπλή ερμηνεία και μαζί του την Μία Γουασικόφσκα (Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ), τον Γουάλας Σων, το Νόα Τέιλορ και την Κάθι Μοριαρτι.
Συμμετέχουν
Μία Βασικόβσκα
Hannah
Τζέσι Άιζενμπεργκ
Simon
Νόα Τέιλορ
Harris
Κρις Ο΄Ντάουντ
Nurse
Σάλι Χόκινς
Receptionist
Κραίγκ Ρόμπερτς (ηθοποιός )
Young Detective
Τζέμμα Τσαν
Γουάλας Σόουν
Mr. Papadopoulos
Πάντι Κόνσινταϊν
Cathy Moriarty
Kiki
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz