Αναζήτηση
Criminal - iShow.gr
Criminal  
2016
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Criminal - iShow.gr
Είδος
Αστυνομικό δράμα μυστηρίου βρετανικής παραγωγής 2016
Διάρκεια
113'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Αστυνομική
Επιστημονική Φαντασία
Στην ύστατη προσπάθεια αποτροπής ενός σατανικού σχεδίου, η μνήμη και οι ικανότητες ενός νεκρού πράκτορα της CIA εμφυτεύονται σε έναν θανατοποινίτη κρατούμενο με την ελπίδα πως ο τελευταίος θα φέρει σε πέρας την αποστολή. Τα πράγματα, όμως, σύντομα περιπλέκονται και παίρνουν προσωπικό χαρακτήρα.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο αμείλικτος επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο Κουόκερ Ουέλς (Γκάρι Όλντμαν) επιστρατεύει τον εκκεντρικό νευροχειρούργο Δόκτορα Φρανκς και μαζί επιχειρούν μια ανατρεπτική ιατρική επέμβαση χωρίς προηγούμενο. Εμφυτεύουν το DNA του Πόουπ στις εγκεφαλικές συνάψεις του Τζέρικο Στιούαρτ (Κέβιν Κόστνερ), ενός παντελώς απρόβλεπτου και επικίνδυνου κακοποιού με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος ωστόσο φαντάζει ως μοναδική περίπτωση συμβατότητας για μια πρακτικά αδύνατη επέμβαση. Φαινομενικά απαλλαγμένος από ενσυναίσθηση και με μηδενική κοινωνική νοημοσύνη, ο Τζέρικο παρέχει στους επιστήμονες το σώμα του ως έναν καθρέφτη πάνω στον οποίο ίσως καταφέρουν να αντικρύσουν την αντανάκλαση των συναισθημάτων του άτυχου Πόουπ, προκειμένου να ξετυλίξουν τον μυστηριώδη μίτο της ανεξέλεγκτης ζωή και της άνομης δράσης του «Ολλανδού».

Όμως, όπως όλα δείχνουν ο Τζέρικο έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA πριν όλα τιναχτούν στον αέρα, βρίσκεται πλέον στο μυαλό ενός επικίνδυνου εγκληματία...  
Συμμετέχουν
Γκαλ Γκαντοτ
Jill Pope
Ράιαν Ρέινολντς
Bill Pope
Άλις Ιβ
Marta Lynch
Κέβιν Κόστνερ
Jericho Stewart
Άντιε Τράουε
Γκάρι Όλντμαν
Quaker Wells
Tommy Lee Jones
Dr. Franks
Σκοτ /Αντικνς
Pete Greensleeves
Μάικλ Pitt
Jan Stroop
Amaury Nolasco
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551