Αναζήτηση
Ένα σπίτι, μια ζωή - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ένα σπίτι, μια ζωή - iShow.gr
Είδος
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2001
Διάρκεια
125'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Δραματική
Όταν ένας άντρας μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο, και μάλιστα σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αναθεωρεί κάποια πράγματα για τη ζωή και τις σχέσεις του. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει είναι να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον γιό του, με τον οποίο είχε απομακρυνθεί. Ο γιός όμως έχει άλλη άποψη για τα πράγματα, καθώς μισεί τους ανθρώπους και αισθάνεται καλά μαζί τους μόνο όταν πρόκειται να πληρωθεί για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που συνηθίζει να προσφέρει...
Trailer
Πληροφορίες
Η ταινία ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ είναι το πικρό αλλά συγχρόνως χιουμοριστικό ταξίδι ενός άντρα ο οποίος αποφασίζει να γκρεμίσει το σπίτι του με σκοπό να ξαναχτίσει όλο τον κατεστραμμένο κόσμο γύρω του. Από τη μέρα που αποφασίζει να μπει σε αυτή τη διαδικασία, ο Τζορτζ Μονρό αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια ζωής η οποία θα θρυμματίσει ίσως κάποιες προσδοκίες, αλλά θα ανοίξει ταυτόχρονα μια πηγή για πολλά, καινούργια όνειρα, τόσο για την οικογένειά του όσο και για τους γείτονές του.

Μετά το "Καλύτερα Δεν Γίνεται", ο βραβευμένος με ΄Οσκαρ σεναριογράφος Μαρκ Αντρους, αποτυπώνει με χιούμορ τη δύναμη της ελπίδας και της αγάπης.
Συμμετέχουν
Κέβιν Κλάιν
George Monroe
Κρίστιν Σκότ Τόμας
Robin Kimball
Χέιντεν Κρίστενσεν
Sam Monroe
Τζίνα Μαλόουν
Alyssa Beck
Mary Steenburgen
Colleen Beck
Μάικ Γουάινμπεργκ
Adam Kimball
Scotty Leavenworth
Ryan Kimball
Ίαν Σομερχάλντερ
Josh
Jamey Σέρινταν
Peter Kimball
Σκοτ Μπάκουλα
Officer Kurt Walker
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551