Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Batman: Year One - iShow.gr
Batman: Year One
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ηρωικής Φαντασίας
Διάρκεια
64'
Συντελεστές
Υπόθεση
Όταν το Γκόθαμ Σίτυ έχει ανάγκη από ήρωες, δυο άνδρες αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν τη δικαιοσύνη …αλλά από διαφορετικές πλευρές. Ο Μπρους Γουέιν επιστρέφει στη γενέτειρά του μετά από χρόνια στο εξωτερικό για να γίνει τιμωρός του εγκλήματος, ενώ ο έντιμος Υπαστυνόμος Τζέιμς Γκόρντον μετακομίζει στο Γκόθαμ και έρχεται αντιμέτωπος με τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα.
Πληροφορίες
Όταν ο Μπρους γίνεται ο μασκοφόρος εκδικητής Μπάτμαν, η πόλη είναι ένα καζάνι που βράζει για εκείνον καθώς η αντίπαλος του Κατγούμαν, ο όχλος αλλά και ο Γκόρντον πλησιάζουν απειλητικά στην ανακάλυψη της ταυτότητάς του! Μη χάσετε αυτή τη συναρπαστική Αυθεντική Ταινία της DC Universe βασισμένη στην εκπληκτική ιστορία του Φρανκ Μίλερ και με πρωταγωνιστές αστέρια που χαρίζουν τις φωνές τους, όπως ο Βραβευμένος με τρία Emmy® Μπράιαν Κράνστον, καθώς και οι Μπεν Μακένζι, Κέιτι Σάκχοφ, Ελίζα Ντάσκου και Άλεξ Ρόκο.

Ζήστε την ατρόμητη και δυναμική έκδοση της πρώτης χρονιάς στη δράση του Σκοτεινού Ιππότη και της αρχής μιας
δυνατής φιλίας με τον Τζιμ Γκόρντον.

Catwoman
Όταν ένα ζευγάρι μπράβοι πυροβολούν μια γάτα της γειτονιάς, η Κατγούμαν αρχίζει να ψάχνει την υπόθεση η οποία οδηγεί σε ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκα διεθνούς επιπέδου με αντίπαλο ένα δολοφόνο λαθρέμπορο εν ονόματι Ραφ Κατ
Συμμετέχουν
Μπράιαν Κράνστον
Jim Gordon
Μπεν Μακένζι
Bruce Wayne
Ελίζα Ντούσκου
Selina Kyle
Τζον Πολίτο
Commissioner Loeb
Άλεξ Ρόκο
Carmine Falcone
Katee Sackhoff
Sarah Essen
Saratoga Ballentine
Skeevers' Attorney (φωνή)
Τζεφ Μπένετ
Alfred Pennyworth
Steve Blum
Stan (φωνή)
Ρορκ Κρίτσκλοου
Hare Krishna (φωνή)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz