Αναζήτηση
Dirty sexy money - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Dirty sexy money - iShow.gr
Είδος
Κοινωνική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2007-2008
Κύκλοι
1
2
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Σειρά
Κοινωνική
Ο δικηγόρος Νικ Τζορτζ προσλαμβάνεται για να… εξαφανίζει τα προβλήματα της βαθύπλουτης οικογένειας Ντάρλινγκ, που το κάθε της μέλος είναι πιο εκκεντρικό από το άλλο. Παρόλο που ορκίζεται ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα για χάρη τους, ο όρκος του δοκιμάζεται καθημερινά. Απιστίες, αλκοόλ, ναρκωτικά και καθόλου καθωσπρέπει παρέες συνθέτουν τον κόσμο των Ντάρλινγκ. Σε κάθε γωνία παραμονεύει κι ένα σκάνδαλο!
Πληροφορίες
Τα καπρίτσια της υψηλής κοινωνίας βγαίνουν στη φόρα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο σε αυτή την καινούρια σειρά, που προκάλεσε αίσθηση και σημειώνει τεράστια επιτυχία στις ΗΠΑ.

Μέσα από τη σειρά «DIRTY SEXY MONEY», θα μπούμε για τα καλά στον αμφιλεγόμενο κόσμο της υψηλής κοινωνίας και συγκεκριμένα της οικογένειας Ντάρλινγκ. Θα γνωρίσουμε τα καπρίτσια, τις απαιτήσεις, τις ιδιαιτερότητες και το εκκεντρικό στιλ, όλων εκείνων που τα αμέτρητα χρήματα δεν είναι ζητούμενο, αλλά δεδομένο! Με τη glamorous επιφάνειά της, αυτή η οικογένεια, ξέρει να καλύπτει τα πολλά, σκοτεινά μυστικά που την ακολουθούν, μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας… κι αν κάποιο από αυτά γίνει γνωστό, μια είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την κατάσταση… σκάνδαλο! Το χιούμορ φυσικά και δεν λείπει, καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται με διασκεδαστικό τρόπο.

Η σειρά που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό των ΗΠΑ, ξεκινά κάπως έτσι: Ο δικηγόρος Νικ Τζορτζ προσλαμβάνεται για να… «εξαφανίζει» τα προβλήματα της βαθύπλουτης οικογένειας Ντάρλινγκ, όμως το κάθε μέλος της είναι πιο εκκεντρικό από το άλλο! Στην αρχή, ο αδιάφθορος δικηγόρος, ορκίζεται ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα για χάρη τους, όμως στην πορεία θα ανακαλύψει, πόσο δύσκολο είναι να τηρήσει τον όρκο του!
Ο κορυφαίος Καναδός ερμηνευτής Ντόναλντ Σάδερλαντ υποδύεται τον μεγιστάνα, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει «γάντι», ενώ από το cast ξεχωρίζει επίσης, ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν στον ρόλο του γιου της οικογένειας, που ονειρεύεται μεγάλη πολιτική καριέρα, όμως δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις «πολύ ξεχωριστές» παρέες!
Συμμετέχουν
Peter Krause
Nick George
Ντόναλντ Σάδερλαντ
Patrick 'Tripp' Darling III
Γουΐλιαμ Μπόλντουϊν
Patrick Darling IV
Νάταλι Ζία
Karen Darling
Γκλεν Φιτζέραλντ
Brian Darling
Seth Gabel
Jeremy Darling
Zoe McLellan
Lisa George
Τζιλ Κλέιμπεργκ
Letitia 'Tish' Darling
Μπλαιρ Αντεργουντ
Simon Elder
Γουίλ Shadley
Brian Darling, Jr.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551