Αναζήτηση
Βίβλος - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Βίβλος - iShow.gr
Είδος
Θρησκευτική δραματική μίνι σειρά, αμερικάνικης παραγωγής του 2013
Διάρκεια
45'
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Σειρά
Θρησκευτική
Δραματική
Η μίνι σειρά βασίζεται στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει όλα όσα περιγράφονται -μέσα από μία μεγάλη και ολοκληρωμένη αφήγηση- από τη “Γένεση” μέχρι την “Αποκάλυψη”, μεταξύ αυτών η Κιβωτός του Νώε, η Έξοδος, καθώς και η ζωή του Ιησού από τη Γέννησή του, έως τη Σταύρωση και την Ανάσταση. Οι πρώτες πέντε ώρες της πραγματεύονται και παρουσιάζουν ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε από την Καινή. Σκοπός των συντελεστών είναι να αποδώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρουσιάσουν στο κοινό τη σύνδεση ανάμεσα στην Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, αλλά και να περάσουν ένα σπουδαίο μήνυμα, πώς ο Θεός αγαπάει τον καθένα μας σαν να είναι το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο που υπάρχει για να δώσει την αγάπη του.
Πληροφορίες
«THE BIBLE», μια ολοκαίνουργια εντυπωσιακή παραγωγή, η οποία έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα 10ώρο επικό docudrama θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2013 στο History Channel και σημείωσε τεράστια επιτυχία από το πρώτο επεισόδιο, αφού καθήλωσε στους δέκτες πάνω από 13 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αριθμός ρεκόρ για κοινό καλωδιακής τηλεόρασης! Η σειρά έχει χαρακτηριστεί ως ένα τηλεοπτικό “blockbuster”, καθώς συνολικά την έχουν παρακολουθήσει 10.900.000 τηλεθεατές σε ΗΠΑ και Καναδά. Όταν δε, η σειρά κυκλοφόρησε σε DVD από την πρώτη εβδομάδα βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία “miniseries” και αναδείχτηκε το πιο επιτυχημένο Blu-ray και HD Digital όλων των εποχών! Τηλεοπτικά, η σειρά έχει προγραμματιστεί να προβληθεί και στην Αγγλία το φθινόπωρο του 2013 μέσω του Channel 5.

Το “THE BIBLE” βασίζεται στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει με εμπεριστατωμένες περιγραφές τα σημαντικότερα γεγονότα που αναγράφονται στα Ιερά Κείμενα, όπως η Κιβωτός του Νώε, η Έξοδος, η ζωή του Ιησού από τη Γέννησή του, έως τη Σταύρωση και την Ανάσταση.

Από τη “Γένεση” μέχρι την “Αποκάλυψη” όλα τα γεγονότα παρουσιάζονται μέσα από μία λεπτομερή και άρτια αφήγηση. Οι πρώτες πέντε ώρες παρουσιάζουν ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε από την Καινή.

Μέσα από μια διαφορετική σκηνοθετική ματιά, οι επιβλητικές σκηνές και οι σεκάνς, τα αριστουργηματικά εφέ με την υποστήριξη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και οι κορυφαίες ερμηνείες των ταλαντούχων πρωταγωνιστών διεθνούς βεληνεκούς όπως η Ρόμα Ντουάνι, προκαλούν έντονα συναισθήματα και καθηλώνουν τον θεατή, από την αρχή έως το τέλος.

Σκοπός των συντελεστών ήταν να αποδώσουν και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο με τη βοήθεια της τεχνολογίας όσο και με τις αφηγήσεις των Ιερών Κειμένων, την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Υπάρχει όμως κι ένας ακόμα λόγος, να “περάσουν” ένα σπουδαίο μήνυμα στον θεατή, πώς «ο Θεός αγαπάει τον καθένα από μας σαν να είναι το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο που υπάρχει για να χαρίσει την αγάπη του»!

Συμμετέχουν
Ντιόγκο Μοργκάντο
Jesus Christ (5 επεισόδια, 2013)
Πολ Μπράιτγουελ
Malchus (4 επεισόδια, 2013)
Κέιθ Ντέιβιντ
Narrator (10 επεισόδια, 2013)
Ρόμα Ντουάνι
Mother Mary (5 επεισόδια, 2013)
Άντριαν Σίλερ
Caiaphas (4 επεισόδια, 2013)
Λουίζ Ντελαμέρ
Claudia (3 επεισόδια, 2013)
Γκρεγκ Χικς
Pilate (4 επεισόδια, 2013)
Μάθιου Gravelle
Thomas (3 επεισόδια, 2013)
Daud Shah
Peter (6 επεισόδια, 2013)
Άντριου Scarborough
Joshua (4 επεισόδια, 2013)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551