Αναζήτηση
Το Πρωινό - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Το Πρωινό - iShow.gr
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Άλλοι συντελεστές
Αγλαΐα Λάτσιου
Executive producer
Χρύσα Ζορκάδη
Αρχισυνταξία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης παρουσιάζει και σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας.
Πληροφορίες

Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς και χαρούμενους συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα.

Η κουζίνα του «Πρωινού» γεμίζει με άρωμα Ελλάδας από τις αυθεντικές συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που επέστρεψε στην εκπομπή. Η καταξιωμένη σεφ, που «απογείωσε» την ελληνική κουζίνα,  μας αποκαλύπτει τα μυστικά της και μας δίνει ιδέες και χρηστικές συμβουλές που ανεβάζουν τη μαγειρική μας σε… άλλο επίπεδο! 

Η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του «Πρωινού», ανοίγει τους χάρτες της για να μας δώσει τις προβλέψεις της και να μας μιλήσει για τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε πιο όμορφο τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητά μας. 

Ο Γιώργος Λιάγκας και όλη η δυνατή ομάδα του «Πρωινού», έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 09:50.

Πότε προβάλλεται
Αύριο, στις 09:50
Μεθαύριο, στις 09:50
06/02, στις 09:50
07/02, στις 09:50
Γιώργος Λιάγκας
Παρουσίαση
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Μαγειρική
Λίτσα Πατέρα
Αστρολογία
Νίκος Κωνστάντης
Διακόσμηση
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551