Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Superbad - iShow.gr
Superbad
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2007
Διάρκεια
114'
Συντελεστές
Υπόθεση

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Ακόμα και όταν τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Αν πάλι νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, σκέψου καλύτερα: κάτι σου έχει ξεφύγει... Τρεις φίλοι θα κάνουν σε μία μέρα όλα όσα δεν έκαναν σχεδόν σε όλη τους τη ζωή. Και ασφαλώς, σχεδόν όλα θα πάνε στραβά... Στόχος; Να καταφέρουν να πάνε σε ένα πάρτι... Φαίνεται απλό, αλλά τίποτα δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται!
Ο Έβαν είναι γλυκός, έξυπνος και τρομοκρατημένος, γενικά και αόριστα. Ο Σεθ είναι αθυρόστομος, ελαφρόμυαλος και κολλημένος με τη... σεξουαλικότητα. Μέσα σε μία νύχτα πρέπει να πούν αντίο και να συνεχίσουν σε διαφορετικά κολέγια. Μετά από μία απίστευτη σειρά από ατυχήματα, γκάφες και ανατροπές θα ζήσουν μία απ` αυτές τις εξευτελιστικές νύχτες που δεν χορταίνεις να θυμάσαι, να λατρεύεις και να μισείς σε ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή σου...

Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Οι παραγωγοί της επιτυχίας `Παρθένος Ετών 40` υπογράφουν μια πανέξυπνη κωμωδία –που ξεπέρασε τα 33 εκατομμύρια δολάρια μόνο κατά το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της στις ΗΠΑ- για το αδέξιο πέρασμα δυο νεαρών από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών θυμίζει τα κωμικά ζευγάρια Λόρελ-Χάρντι και Άμποτ- Κοστέλο!

Συμμετέχουν
Γιόνα Χιλ
Seth
Μάικλ Σέρα
Evan
Σεθ Ρόγκεν
Officer Michaels
Κρίστοφερ Μιντζ - Πλας
Fogell
Μπιλ Χέϊντερ
Officer Slater
Martha MacIsaac
Becca
Έμμα Στόουν
Jules
undefined undefined
Nicola
Joe Lo Truglio
Francis the Driver
Kevin Corrigan
Mark
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz