Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Πειρασμός - iShow.gr
Πειρασμός (My zinc bed)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ερωτική
Περιπέτεια
Δραματική
Είδος
Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2008.
Διάρκεια
73'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ενας ιδεαλιστής ποιητής, που παλεύει να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ερωτεύεται την κοκαϊνομανή σύζυγο του εύπορου εργοδότη του, σε μια ταινία που μιλά για τον εθισμό, την αγάπη και την απώλεια.

Η ιστορία περιπλέκεται κατά τη διάρκεια ενός μόνο καλοκαιριού, καθώς ο Βίκτορ προσφέρει στον Πωλ μια σειρά από πειρασμούς που αλλάζουν τη ροή της θεραπείας του και ο Πωλ με την Έλσα ξεκινούν μια ερωτική περιπέτεια που φέρνει στο φως τους προσωπικούς τους δαίμονες και θέτει σε αμφισβήτηση τα πιστεύω τους.

Πληροφορίες
Διασκευασμένη από το μαγευτικό έργο του διάσημου συγγραφέα Ντέιβιντ Χέιρ (Υποψήφιο για Βραβείο Oscar® Σεναρίου – Οι Ώρες) ο Πειρασμός αγγίζει βαθιά τα όρια του πάθους, της εμμονής και της αναζήτησης της λύτρωσης. Αυτή η συγκινητική ταινία επικεντρώνεται στον νεαρό Πωλ (Πάντι Κονσιντίνε), έναν αλκοολικό σε αποτοξίνωση στο πρόγραμμα των ΑΑ, στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Βίκτορ (Τζόναθαν Πράις), που είναι φίλος και εργοδότης του και στη νεαρή γυναίκα τού Βίκτορ την Έλσα (Ούμα Θέρμαν) που προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά της προβλήματα με τον εθισμό ακολουθώντας έναν εναλλακτικό προσωπικό δρόμο.

Συμμετέχουν
Ούμα Θέρμαν
Elsa
Τζόναθαν Πράις
Victor Quinn
Πάντι Κόνσινταϊν
Paul Peplow
Mat Curtis
AA Member
Neg Dupree
Frank
Helen Mallon
Alley Girl
Lisa McDonald
Lady in toilet
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz