Αναζήτηση
17 ξανά - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
17 ξανά - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2009
Διάρκεια
93'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Κωμωδία

Εάν σου δινόταν η ευκαιρία θα άλλαζες την ζωή σου; Ο τριαντάρης Μάικ Ο’Ντόνελ θα το έκανε. Και ξαφνικά του δίνεται η ευκαιρία, καθώς ένα πρωί ξυπνάει και βρίσκεται πίσω στο Λύκειο που αποφοίτησε. Είναι το νέο αστέρι της ομάδας μπάσκετ, έχει μεταμορφωθεί σε κούκλο και γίνεται συμμαθητής με τα παιδιά του, γεγονός που του δίνει την ευκαιρία να μεταμορφωθεί από έναν υποφερτό πατέρα σε έναν πολύ καλό φίλο...

Φωτογραφίες
Πληροφορίες

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Στα 17, ο Μάικ Ο’ Ντόνελ, είναι νέος και ερωτευμένος και πιστεύει ότι έχει τις σωστές απαντήσεις σε όλα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει τις ερωτήσεις. Και χρόνια μετά, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μετανιώνει και να θέλει να γυρίσει το χρόνο πίσω. Αλλά όπως λένε, «Καλύτερα να προσέχεις τι εύχεσαι.»
Ο Ζακ Έφρον, που ενσαρκώνει τον Μάικλ Ο’ Ντόνελ - στην ηλικία των 17 χρονών – σημειώνει, «Η ταινία βασίζεται στην ιδέα του να πας πίσω στο χρόνο και να προσπαθείς να αλλάξεις όλη σου τη ζωή. Αν γυρίσεις πίσω στο χρόνο με τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει, τί αποφάσεις σου θα άλλαζες και ποιο θα ήταν το αποτέλεσμά τους;»
Ο Μπαρ Στιρς, ο σκηνοθέτης του 17 ΞΑΝΑ συμπληρώνει, «Νομίζω ότι όλοι μας κολλάμε καμία φορά στη στιγμή εκείνη που παίρνουμε μία απόφαση που καθορίζει το δρόμο που παίρνουμε στη ζωή και συνεχώς αναρωτιόμαστε: αν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και να αλλάξουμε γνώμη, θα το κάναμε;»

Συμμετέχουν
Ζακ Έφρον
Mike O'Donnell (Teen)
Λέσλι Μαν
Scarlett O'Donnell (Adult)
Τόμας Λένον
Ned Gold
Μάθιου Πέρι
Mike O'Donnell (Adult)
Τάιλερ Steelman
Ned Gold (Teen)
Άλισον Μίλερ
Scarlett (Teen)
Sterling Νάιτ
Alex O'Donnell
Μισέλ Τράκτενμπεργκ
Maggie O'Donnell
Άνταμ Γκρέγκορι
Dom
Χάντερ Πάρις
Stan
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551