Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Σχεδόν έρωτας - iShow.gr
Σχεδόν έρωτας (A lot like love)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κομεντί
Είδος
Κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2005
Διάρκεια
102'
Συντελεστές
Υπόθεση

Ο Όλιβερ και η Έμιλι είναι δυο νέοι άνθρωποι με εντελώς αντίθετους χαρακτήρες. Όταν γνωρίστηκαν τυχαία στη διάρκεια μιας πτήσης η μεταξύ τους «αστραπιαία» σχέση φάνηκε να μην έχει καθόλου μέλλον μιας και η Έμιλι δεν έδειχνε πρόθυμη για οποιεσδήποτε δεσμεύσεις. Με το τέλος της πτήσης οι δρόμοι τους χωρίζουν κι όταν μετά από χρόνια οι δυο νέοι συναντιούνται ξανά, η πιθανότητα να συμβεί κάτι μεταξύ τους πάλι δεν φαίνεται μεγάλη. Αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια με τους δυο νέους να συναντιούνται αρκετές φορές, να περνάνε καλά μαζί, να συζητάνε, να γελάνε αλλά πάντα να χωρίζουν σαν δυο καλοί φίλοι. Κάτι αδιόρατο όμως υπάρχει στον αέρα, κάτι που δείχνει ότι αυτό που έχουν δεν είναι μια απλή φιλία…Για πόσο καιρό όμως θα αντέξουν έτσι; Για πόσο καιρό θα μπορέσουν να κρύβονται από το έρωτα; Μήπως τελικά όποιος χάνει στη φιλία κερδίζει στον έρωτα;

Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Ο Νάιτζελ Κόουλ ("Τα Κορίτσια του Ημερολογίου") σκηνοθετεί τους φαινομενικά αταίριαστους Άστον Κούτσερ ("Το Φαινόμενο της Πεταλούδας", "Παντρευτείτε, Χωρίστε, Τελειώσατε") και Αμάντα Πιτ ("Melinda & Melinda", "Ταυτότητα") σε μια σύγχρονη ρομαντική κομεντί, ανανέωση της κλασικής πλέον ταινίας του Ρομπ Ράινερ "Όταν Ο Χάρι Γνώρισε τη Σάλι".
Μια ψυχαγωγική, ανάλαφρη, αλλά και έξυπνη κομεντί κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα! Ο Άστον Κάτσερ ενσαρκώνει πολύ πειστικά τον συνεσταλμένο και χωρίς πολύ αυτοπεποίθηση νεαρό και δένει αρμονικά στην οθόνη με την πανέμορφη Αμάντα Πιτ που υποδύεται την γεμάτη δυναμισμό Έμιλι.

Συμμετέχουν
Άστον Κούτσερ
Oliver Martin
Αμάντα Πιτ
Emily Friehl
Kathryn Hahn
Michelle
Καλ Πεν
Jeeter
Άλι Λάρτερ
Gina
Taryn Manning
Ellen Martin
Αϊμέ Γκαρσία
Nicole
Lee Garlington
Stewardess
Birdie M. Hale
Old Woman
Tyrone Giordano
Graham Martin (ως Ty Giordano)
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz