Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Θάνατος στον παράδεισο - iShow.gr
Θάνατος στον παράδεισο (Death in Paradise)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Είδος
Αστυνομική σειρά οκτώ επεισοδίων
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
1
Υπόθεση
Ένας ιδιόρρυθμος επιθεωρητής, ο Ρίτσαρντ Πουλ, που μισεί τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο, καλείται να ερευνήσει ανεξιχνίαστες δολοφονίες σε ένα όμορφο νησί της Καραϊβικής.
Απεσταλμένος στο μικρό νησί του Saint-Marie για να εξιχνιάσει έναν «ύποπτο» φόνο, ο επιθεωρητής Ρίτσαρντ Πουλ νοιώθει σαν το ψάρι έξω από την γυάλα. Τυπικό παράδειγμα Βρετανού αστυνομικού, προτιμά το ψιλόβροχο του Λονδίνου και ένα φρεσκοσιδερωμένο πουκάμισο από την γαλάζια θάλασσα, την άμμο και τον τροπικό καιρό. Αντ΄αυτό, αναγκάζεται να βρεθεί μακριά από τον γκρίζο ουρανό του Λονδίνου, σε ένα ανοργάνωτο αστυνομικό τμήμα με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο λειτουργίας.
Αν και νοιώθει εγκλωβισμένος εκεί, δεν παραιτείται από τις συνήθειές του, αλλά μεταφέρει τη βρετανική αυστηρότητα στον χαλαρό εργασιακό περιβάλλον της Καραϊβικής: φορώντας πάντα κοστούμι και γραβάτα, αποφεύγοντας το σπορ ντύσιμο, είναι η απόλυτη προσωποποίηση του Άγγλου στο εξωτερικό. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ρίτσαρντ έχει τον δικό της τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις.
Η νέα του συνεργάτις, η υπαστυνόμος Καμίλ Μπόρντεϊ είναι ενστικτώδης, εξωτική και ευφυής με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ο αστυνόμος Ντουέην Μάγιερς, από την άλλη, είναι περισσότερος διαλλακτικός με τους παραβάτες του νόμου, καταφέρνει όμως να έχει θετικά αποτελέσματα στη δουλειά του.
Ο τρίτος συνεργάτης του, ο Φιντέλ Μπεστ, συνεπής και αξιόπιστος, αλλά συχνά ενοχλητικός, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την επίλυση αστυνομικών μυστηρίων. Αν και ο Ρίτσαρντ δεν θα το παραδεχτεί ποτέ, η ετερόκλητη αυτή ομάδα γρήγορα «δένει», με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των πιο σκοτεινών υποθέσεων που εκτυλίσσονται στο ειδυλλιακό περιβάλλον της Καραϊβικής.Πληροφορίες
Αστυνομική σειρά οκτώ επεισοδίων, συμπαραγωγής Red Planet Pictures και Atlantique Productions, σε συνεργασία με το BBC Worldwide και το Kudos Film and TV για λογαριασμό του BBC και της France Televisions.
Συμμετέχουν
Μπεν Μίλερ
DI Richard Poole
Sara Martins
Camille Bordey
Danny John-Jules
Dwayne Myers
Γκάρι Καρ
Fidel Best
Ελιζαμπέτ Μπουργκίν
Catherine (13 επεισόδια, 2011-2013)
Don Warrington
Comm. Selwyn Patterson
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz