Αναζήτηση
Τα ερείπια - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Τα ερείπια - iShow.gr
Είδος
Θρίλερ αυστραλιανής παραγωγής 2008
Διάρκεια
81'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Θρίλερ
Τρόμου

Η ταινία "Τα Ερείπια" παρακολουθεί μια παρέα φίλων σε διακοπές, οι οποίοι αποφασίζουν να επισκεφθούν έναν απομακρυσμένο χώρο ανασκαφών στη ζούγκλα του Μεξικού. Πολύ γρήγορα θα εμπλακούν σε ένα στυγνό αγώνα επιβίωσης, ενάντια στο "κακό" που κρύβεται στην περιοχή. Ο λαμπερός ήλιος, οι ζεστές θάλασσες και οι αμμουδερές παραλίες του Μεξικού προσελκύουν πλήθος τουριστών κάθε χρόνο, μεταξύ των οποίων, νεαρούς που ψάχνουν περιπέτεια και καινούργιες εμπειρίες. Μέσα σε αυτούς η Έιμι (Τζένα Μαλόουν) και η Στέισι (Λόρα Ράμσεϊ), κολλητές φίλες, και μαζί τους, τα αγόρια τους, ο φοιτητής ιατρικής Τζεφ (Τζόναθαν Τάκερ) και ο ανέμελος Έρικ (Σον Άσμορ).
Ενώ οι διακοπές τους πλησιάζουν στο τέλος τους, οι 4 φίλοι αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην άγρια μεξικάνικη ζούγκλα, ελπίζοντας να "ανακαλύψουν" αρχαία ερείπια του πολιτισμού των Μάγια. Όταν, όμως, η επιθυμία τους θα πραγματοποιηθεί, ένα απρόσμενο περιστατικό θα τους αναγκάσει να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της πέτρινης κατασκευής. Εκεί, θα έρθουν αντιμέτωποι με κρυμμένους, θανάσιμους κινδύνους και θα καταλήξουν να αγωνίζονται για την επιβίωση τους.

Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Σκοτ Σμιθ, υποψήφιου για Όσκαρ σεναρίου για την ταινία «Ένα Απλό Σχέδιο»

Συμμετέχουν
Τζόναθαν Τάκερ
Jeff
Τζίνα Μαλόουν
Amy
Λόρα Ράμσεϊ
Stacy
Σον Άσμορ
Eric
Τζο Άντερσον
Mathias
Sergio Calderón
Lead Mayan
Jesse Ramirez
Mayan Bowman
Balder Μορένο
Mayan Horseman
Ντιμίτρι Baveas
Dimitri
Patricio Ροντρίγκεζ
Taxi Driver
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: webmaster@ishow.gr
Δελτία τύπου: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551