Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές - iShow.gr
Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές (Lonely Hearts)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Αστυνομική
Αληθινή ιστορία
Είδος
Αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2006
Διάρκεια
108'
Συντελεστές
Υπόθεση
Στη δύση της δεκαετίας του '40, η Μάρθα Μπεκ και ο Ρέι Φερνάντεζ είχαν στήσει μια αιματοβαμμένη απάτη. Μέσω της στήλης "προσωπικά" των εφημερίδων γνώριζαν χήρες αξιωματικών, στις οποίες ο δεύτερος παρουσιαζόταν ως Λατίνος εραστής και η πρώτη ως αδελφή του. Η κατάληξη ήταν τραγική, αφού από τη στιγμή που το ζευγάρι με το ψευδώνυμο "Lonely heart killers" εξασφάλιζε πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και αντικείμενα αξίας η δολοφονία των θυμάτων ήταν βέβαιη...
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο εγγονός του πραγματικού αστυνόμου που κυνήγησε και συνέλαβε το φονικό δίδυμο υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία ενός συγκλονιστικού θρίλερ που διεισδύει στο ανήσυχο μυαλό δύο θρυλικών μανιακών δολοφόνων και αφηγείται τις απεγνωσμένες προσπάθειες του ανθρώπου για λύτρωση, συγχώρεση και τελικά, ευτυχία.

Ο Τζον Τραβόλτα, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Τζέιμς Γκαντολφίνι, η Λόρα Ντερν και ο Τζάρεντ Λίτο πρωταγωνιστούν σε μία δραματική περιπέτεια.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Μάρθα Μπεκ και του Ρέιμοντ Φερνάντεζ που στα τέλη της δεκαετίας του ΄40 συντάραξαν την αμερικανική κοινωνία διαπράττοντας φόνους χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Lonely Hearts Κillers (δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές). Το θρυλικό δίδυμο καλούσε χήρες στρατιωτών να απαντήσουν στα "προσωπικά" των εφημερίδων, όπου ο Ρέι περιέγραφε τον εαυτό του ως σέξι Λατίνο εραστή. Στη συνέχεια, με τη Μάρθα να υποδύεται την αδελφή του Ρέι, σκότωναν τις γυναίκες, αφού πρώτα τις λήστευαν.

Συμμετέχουν
Τζον Τραβόλτα
Det. Elmer Robinson
Τζέιμς Γκαντολφίνι
Det. Charles Hilderbrandt
Τζάρεντ Λέτο
Ray Fernandez
Σάλμα Χάγιεκ
Martha Beck
Σκοτ Κάαν
Det. Reilly
Λόρα Ντερν
Rene Fodie
Michael Gaston
D.A. Hunt
Bruce MacVittie
Det. Eastman
Νταν Μπιρντ
Eddie Robinson
Άντριου Γουΐλερ
Det. Tooley
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz