Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Η Σιδηρά Κυρία - iShow.gr
Η Σιδηρά Κυρία (The Iron Lady)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Βιογραφία
Δραματική
Είδος
Βιογραφία βρετανικής παραγωγής 2011
Συντελεστές
Υπόθεση
Μια από τις πιο διάσημες και με μεγάλη επιρροή γυναίκες του 20ου αιώνα, η“Σιδηρά Κυρία” Μάργκαρετ Θάτσερ, έρχεται από το πουθενά για να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και της κοινωνικής τάξης, και να επικρατήσει σεέναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Μια μοναδική ιστορία για την εξουσία και το τίμημά της.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η ταινία “The Iron Lady” είναι ένα εκπληκτικό πορτραίτο της Μάργκαρετ Θάτσερ, της πρώτης και μοναδικής γυναίκας πρωθυπουργού της Βρετανίας.Σκηνοθετεί η Φιλίντα Λόιντ ("Mamma Mia!") και πρωταγωνιστεί - σε μια ερμηνεία που θα συζητηθεί - η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ. Το ρόλο τουσυζύγου της, Ντένις, έχει αναλάβει ο Τζιμ Μπρόουντμπεντ ("Another Year").

Το τρίτο της αγαλματίδιο κέρδισε την Κυριακή το βράδι η Μέριλ Στριπ, για την καταπληκτική της ερμηνεία στην ταινία "Η Σιδηρά Κυρία", εν μέσω θυελλωδών χειροκροτημάτων. Η ταινία, που πραγματεύεται τη ζωή της Μάργκαρετ Θάτσερ, τιμήθηκε και για τη δεύτερη κατηγορία στην οποία ήταν υποψήφια, το Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ, χάρη στο οποίο η Μέριλ Στριπ μεταμορφώνεται εντυπωσιακά στη γηραιά βρετανίδα πολιτικό.

Συμμετέχουν
Άντονι Χεντ
Geoffrey Howe
Τζιμ Μπρόουνμπεντ
Denis Thatcher
Harry Lloyd
Young Denis Thatcher
Ρίτσαρντ Γκράντ
Michael Heseltine
Ρόναλντ Ρήγκαν
ο ίδιος
Ολίβια Κόλμαν
Carol
Ρότζερ Άλαμ
Gordon Reece
Τερέζα Μαχόνι
Downing Street Staff
Νίκολας Φάρελ
Conservative advisor
Σούζαν Μπράουν
June
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz